Cel mai nebun “SELFIE” făcut vreodată. S-a urcat pe statuia lui Iisus din Rio de Janeiro

Creștinii ne spun că Iisus stă la dreapta lui Dumnezeu. Însă cine stă totuși în dreapta lui Iisus? Aparent se pare că acest tip, Lee Thompson.

3397398

Lee Thompson, fotograf profesionist pentru theflashpack.co.uk, și-a făcut un “selfie”, în timp ce stătea în picioare, pe statuia lui Iisus din Rio de Janeiro.

Cu ajutorul a doi muncitori, echipați cu toate cele necesare, aceștia au escaladat interiorul statuii până în vârful acesteia, urcând pe niște schele subrede, care se îngustau pe măsură ce se apropiau de vârf. Au trecut de inima lui Iisus, ajungând apoi în compartimentul umărului, de unde cu ajutorul unor frânghii s-au cățărat în capul statuii, de unde printr-o trapă au ieșit afară.

Desigur întreaga escapadă a fost facută după obtinerea permisiunii de la autoritățile braziliene, Thompson rămânând impresionat de priveliștea care i s-a deschis în fața ochilor de la înălțimea respectivă.

“Vorbim despre o experiență religioasă”, avea să declare fotograful impresionat de cele văzute, și simțite din vârful celebrei statui.