14 lucruri pe care nu le ştiai despre alcool

14 lucruri pe care nu le ştiai despre alcool

author
1 minute, 58 seconds Read

De obicei persoanele care beau, în marea majoritate au raspunsuri la orice întrebare care le este adresată. Asta probabil din cauza aburilor alcoolului.

14 lucruri pe care nu le ştiai despre alcool

Ceea ce vreau să-ți fac cunoscut acum sunt câteva lucruri pe care cu siguranță cred că nu le știi despre alcool.

1. Familia de compuși cunoscuți ca alcooli sunt toate toxine care te-ar putea ucide, fie că o face instantaneu, mai rapid sau treptat. 2. Patrick McGovern speculează că băuturile fermentate s-au făcut acum mai bine de 100.000 ani în Africa. 3. Semințele Johnny Appleseed vândute de fermierii din Ohio și Indiana produceau mere necomestibile dar perfecte pentru un cidru tare.4. Conform lui Drunken Monkey, pofta noastră pentru băuturi alcoolice derivă dintr-un impuls de la strămoșii noștri îndepărtați, care căutau cele mai dulci şi mai mari fructe.5. Fermentarea are loc atunci când enzimele, de obicei, produse de drojdie, modifică molecule de zahăr din struguri sau cereale în etanol.6. Acest proces se poate întâmpla, de asemenea, în sistemul digestiv, îmbogăţind fiecare 100 ml de sânge cu 0.01 – 0.03 mg de alcool. 7. Medicii japonezi au descoperit pacienţi cu “sindromul fabricii de bere”, în care un nivel ridicat de drojdie Candida din intestine, produce atât alcool încât provocă starea de ebrietate.

8. Etanolul este o moleculă simplă şi mică, conţinând doar doi atomi de carbon, șase atomi de hidrogen și o rezervă de oxigen, care se revarsă direct în stomac iar din intestinul subţire în sânge.9. O persoană mai puţin musculoasă va fi mai puțin afectată de băutură decât cineva cu mai multă grăsime: ţesuturile musculare bogate în apă absorb alcoolul în mod eficient, împiedicându-l astfel, să ajungă la creier. 10. În 1895, Anheuser-Busch a lansat Malt-Nutrine, o bere cu 1,9 la sută alcool, conținut prescris de către medici ca un tonic pentru femeile gravide și o băutură nutritivă pentru copii. 11. Până în 1916 whisky-ul și brandy-ul au fost enumerate ca medicamente aprobate științific în United States Pharmacopeia.12. Băutul şi şofatul: Surplusul de vin din Suedia este distilat în etanol, amestecat cu benzină, și vândut în stațiile de benzină.13. Metanolul, poate distruge nervii optici.14. Dioxidul de carbon din șampanie creează 90 de kilograme de presiune pe centimetru pătrat, de trei ori presiunea din anvelopele auto.

Similar Posts