A câștigat 4 milioane de euro la LOTO în urmă cu 6 ani. Acum este falit și dator

A câștigat 4 milioane de euro la LOTO în urmă cu 6 ani. Acum este falit și dator

author
1 minute, 43 seconds Read

În 2008 când a fost lovit de noroc ieșeanul Mihai Cazacu a crezut că l-a prins pe Dumnezeu de picior. Tocmai câștigase la LOTO fabuloasa sumă de 3,8 milioane de EURO, și viața lui parea că se va schimba.

A câștigat 4 milioane de euro la LOTO în urmă cu 6 ani. Acum este falit și dator

Absolvent de şcoală profesională şi proprietarul unei mici firme de construcţii, bărbatul s-a transformat brusc din zidar în afacerist. Omul a investit o bună parte din sumă în afacerea sa, însă s-a dovedit că spiritul întreprinzător nu este punctul său forte, aşa că, la scurt timp, firma SC Andrei Construct SRL a intrat în faliment.

Așa cum se spune că “banul este ochiul dracului”, se pare că zicala nu este departe de adevăr. Ieșeanul a început să trăiască e picior mare, ținând-o dintr-o petrecere în alta, fiind înconjurat de prieteni noi, reușind să fie implicat în diverse scandaluri în lumea interlopă.

A fost prins de către polițiști conducând autoturismul sub influența băuturilor alcoolice.

Pentru că a făcut scandal şi chiar a încercat să lovească un poliţist, magistraţii l-au condamnat la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare pentru tulburarea liniştii publice şi ultraj contra bunelor moravuri. Necazurile nu par însă să se fi încheiat pentru Mihai Cazacu! Anul acesta a ieşit la iveală faptul că omul este falit, iar multe firme sunt pe urmele sale pentru a recupera diferite sume de bani.

Astfel, o firmă din Paşcani care lucrează în domeniul producerii de pavele şi borduri cere executarea silită a fostului milionar pentru suma de 100.000 de lei. În acelaşi timp, două bănci au depus acte conform cărora Cazacu le datorează 34.705,67 de lei, respectiv 5.225 de lei.

În plus, Directia Generală Regională a Finanţelor Publice Iaşi trebuie să recupereze 117.116 lei de la firma de construcţii a ieşeanului, iar o companie cere executarea silită pentru 21.949,05 lei, pentru că norocosul de la Loto nu şi-a mai plătit nici măcar factura la telefonul mobil.

Sursa: Libertatea

Similar Posts