De ce să te plimbi, dacă poţi să şi dansezi?

De ce să te plimbi, dacă poţi să şi dansezi?

author
1 minute, 13 seconds Read

Nu ai suficientă încredere în tine? Sau eşti stresat? Nu ai altceva de făcut, decât să înveţi câteva paşi de bază, şi să dansezi. The Soulpancake au creat ceva absolut incredibil: vă prezentăm un filmuleţ cu are efect eliberator. Realizatorii filmuleţului au pus accentul pe dans, care în acest caz, şi nu numai, este un mijloc pentru a fi mai încrezători şi mai fericiţi.

1035832

Cum poţi să te eliberezi/ să uiţi de probleme? Dansul îţi face bine în orice moment, oricând poate avea un impact pozitiv asupra stării fizice şi mai ales psihice. Există o varietatea mare în dans (salsa, flamenco, hip-hop, shuffle, vals, etc…..), dar toate au în comun un lucru, ca persoana care dansează, să se simtă bine şi să se distreze.

Unii au fost tare surprinşi, când la semafor, odata cu apariţia culorii verzi s-a pornit muzica, iar pe de semafor scria „Dance”. Echipa şi-a atins scopul, acela de a încuraja oamenii să râdă, să se simtă bine, să se elibereze pentru câteva secunde.

Cine sunt ei, echipa voluntară care vor ca oamenii să se distreze?

Ei s-au organizat, ca să distreze oamenii cu idelile lor creative. Numele de SoulPancake reprezintă arta, cultura, ştiinţa, spiritualitatea şi umor într-o formă specifică uneori toate astea fiind combinate. Umorul, râsul, mişcarea a servit ca un stimulent, fiind o bombă de vitamine pentru trecători.

Similar Posts