Uite-o pe fata care a fost crescută de animale sălbatice

Uite-o pe fata care a fost crescută de animale sălbatice

author
1 minute, 9 seconds Read

Elefantul de cinci tone, pur şi simplu, este fratele ei, îl călăreşte; se joacă cu puii de ghepard şi monguz, şi este prietenă cu şerpii şi cu broaştele. Ea este Tippi Degré, născută în sălbăticie.

1500739

Întreaga poveste sună mai mult ca o prelucrare modernă a poveştii lui Mowgli, şi deşi povestea pare a fi un film, în acest caz, este pură realitate. Fetiţa s-a născut în Namibia, părinţii ei fiind francezi, pasionati să fotografieze fauna sălbatică. Deoarece în sălbăticie nu prea poţi să-ţi găseşti prieteni, ea a încercat să-şi facă prieteni printre animalele sălbatice. Tippi Degré şi-a petrecut copilăria jucându-se cu zebre, cu girafe, cu lei, cu gheparzi, cu elefanţi, cu monguzi şi cu multe alte animale.

Însă fetiţei nu i se pare nimic ieşit din comun în toate astea: „Nu mi-am făcut prieteni aici, pentru că nu am văzut aici niciodată copii, şi astfel animalele au devenit prietenii mei.”

Tippi Degré până la vârsta de 10 ani a crescut în zona sălbatică din Namibia, după aceea s-au mutat în Madagascar, şi în final s-a stabilit în Franţa. Acum are 23 ani, şi studiează la Universitatea Sorbonne Nouvelle, publicând mai multe romane despre viaţa din Africa.

3254944

2917404

4543978

6163013

6777300

5838562

Similar Posts