5 sfaturi pentru a obține un Valentine’s Day romantic

5 sfaturi pentru a obține un Valentine’s Day romantic

author
3 minutes, 40 seconds Read

Într-un studiu efectuat cu peste 100.000 de persoane s-a constatat că lumea are nevoie de mai mult romantism. Astfel 64% dintre bărbații și 63 % dintre femeile care au participat la studiu au recunoscut că au nevoie de mai mult romantism. De fapt sunt foarte mulți care își doresc mult mai mult romantism în viața lor, fie că recunosc aceasta lucru sau nu.

8220176

Așa că ne-am hotărât să vă oferim câteva sfaturi care nu știm cum funcționează pe termen lung, dar singur pot face o seară de Sf. Valentin de neuitat. Sperăm să fie sfaturi utile, mai ales bărbaților care câteodată sunt de-a dreptul disperați din lipsă de inspirație în astfel de ocazii speciale precum Ziua Îndrăgostiților.

Sunt câteva reguli simple, necomplicate, ușor de urmat, cu efecte uimitoare nu numai imediate în această zi specială dar cu siguranță și pe termen lung în relația de cuplu.

1. Nu subestimați semnificația Zilei Îndrăgostiților. Dacă vă hotărâți că ziua este specială, atunci cu siguranță va fii. Nu este vorba doar de o sărbătoare gen cărți poștale tip Hallmark. Și felicitările pentru zilele de naștere apar pe cărți poștale și totuși acestea nu sunt considerate comerciale. Așa că nu este absolut nimic rău în a-ți serba partenerul în această zi împreună cu alte mii de îndrăgostiți. Folosiți ocazia din plin !

2. Cumpără, sau confecționează un cadou. Chiar dacă celălalt spune că nu are nevoie de nimic. Minte ! De fapt 88% dintre bărbați și 63% dintre femei spun că nu au primit niciodată vreun cadou de Ziua Indragostitililor, și au recunoscut că și viața lor intimă lasă de dorit. Nu vrem să spunem că un cadou în această zi specială ar revoluționa viață intimă, dar cu siguranță un cadou nu are cu ce să strice. Nu trebui să fie ceva costisitor. Poate fi o mică poezioară compusă special pentru această ocazie. Doar ideea că te-ai gândit la persoană iubită contează mult. Desigur, dacă îți permiți îi poți cumpăra celuilalt un Ferrari, în nici un caz nu ar avea ce să strice.

3. Adevărata expresie a iubirii. Dacă nu îți place să faci ceva, ceea ce partenerului tău de viață îi place și ceea ce știe cu siguranță că ție nu îți face plăcere, atunci surpiza va fi mare. În loc să cumperi o carte poștală gata scrisă, mai bune caută să descrii tu ce simți pentru celălalt, să fie propriile tale gânduri. Dacă ai reputația unui om care nu are niciodată timp decât pentru muncă, atunci ia-ți o zi liberă pe care să o petreceți împreună doar voi doi. Sigur că celălalt ar putea să leșine din cauza suprizei unei zile de concediu neașteptate, dar efortul făcut pentru a petrece mai mult timp împreună cu siguranță va fi răsplătit din plin.

4. Elelementul surpriză. Nu întrebați de ce, dar să știți că romantismul merge mână în mână cu noutatea și suspansul, desigur că sunt și persoane cărora nu le plac surprizele, dar puteți încerca împreună de a face lucruri noi împreună, sau de a merge în locuri noi unde să vă simțiți bine și să descoperiți împreună noutăți neîncercate până acum. Poate fi vorba și doar de o simplă schimbare în comportament sau în stil vestimentar care să surprindă plăcut cealaltă persoană

5. Învață ce îi place partenerului tău. Câteodată crezi că știi, dar oare e adevărat ? avem prostul obicei de a crede că celuilalt îi place ceea ce de fapt ne place nouă. Și asta se întâmplă ani de-a rândul. Iată o idee : discutați împreună care ar fi ideea fiecăruia dintre voi despre o seară romantică , și ține minte dorințele partenerului tău. S-ar putea că ideile să fie total diferite. Dar și ocaziile de sărbătoare pot fi diferite, așa că într-un an vă puteți uita împreună la un meci de fotbal. Iar în celălalt va puteți duce într-un loc pentru relaxare. Ideile pot fi nenumărate.

Happy Valentine’s Day!

Similar Posts