Fă cunoștință cu cea mai mare iubitoare a brandului “Hello Kitty”

Fă cunoștință cu cea mai mare iubitoare a brandului “Hello Kitty”

author
1 minute, 39 seconds Read

“Dacă unui bărbat nu îi place împărăția mea “Hello Kitty”, atunci eu nu sunt interesată de el”, relatează o femeie de 29 ani care a cheltuit peste 50.000 de lire sterline pe obsesia ei legată de Hello Kitty. Şi în cazul în care mai există îndoială această este încă singură.

3272850

Natasha Goldsworth este o blondă frumoasă din Marea Britanie care încă nu şi-a pierdut speranţa că va întâlni bărbatul care să o iubească alături de cele 10.000 de obiecte pe care le deține cu pisicuţe încă de la 15 ani.

Fiecare cameră din apartamentul ei este acum plină cu accesorii Hello Kitty, inclusiv bijuterii, mobilier, haine, perdele și 4.000 de jucării de pluş. Locuinţa ei este roz şi în acelaşi timp un turn-off pentru bărbaţi, însă ei nu îi pasă de acest aspect.

Obsesia Natashei a început în 2000, când un prieten de la școală i-a oferit un notebook cu Hello Kitty cadou.

Ea s-a îndrăgostit de pisică și a început să cumpere obiecte mai mari, cum ar fi perdele, cutii de prânz, electrocasnice, veselă, lămpi, mobilier și chiar şi un pom de Crăciun.

Aceste pisicuţe îi înveselesc viaţa şi nu are de gând să renunţe la ele pentru nimic în lume.

Cele mai valoroase obiecte din colecţie sunt cele dintr-o ediţie limitată de pluș Hello Kitty care valorează nu mai puţin de 600 lire sterline.

Visele ei de nuntă sunt mai neobişnuite faţă de cele normale. Va purta o rochie la fel cu cea a pisicuţei Hello Kitty, tatăl ei deja a fost de acord să poarte o cravată roz, tortul bineînţeles că va avea aplicat o figurină Hello Kitty.

Prietenii pe care îi are în Japonia şi SUA reuşesc să-i trimită fiecare produs care apare pe piaţă, iar de Crăciun sau de ziua de naştere are parte de cadouri similare.

Similar Posts