Imagine şocantă în Timişoara. O maşină a fost tractată prin oraş cu victima în ea!

author
1 minute, 4 seconds Read

Timişorenii au avut parte zilele trecute de câteva imagini de groază. O maşină lovită în care se mai afla încă victima decedată a fost tractata prin oraş.

Din fericire totul nu a fost decât un exerciţiu menit să tragă un semnal de alarmă în ceea ce priveşte siguranţa în trafic şi numeroasele accidente rutiere care au loc.

Rolul victimei a fost jucat de către jurnalista Diana Mihai, căreia i s-a aplicat un machiaj profesionist, efectuat de Daniela Căşuneanu specialistă în efecte speciale și make-up artistic, pentru a prezenta situaţia cât mai veridic.

La exerciţiu au participat şi echipaje ISU Banat care au efectuat şi o acţiune de descarcerare după care maşina, urcată pe o platformă a fost plimbată prin oraş fiind însoţită de către două echipaje ale Serviciului Poliţiei Rutiere Timiş, două autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” şi un echipaj al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Timiş.

S-a urmărit astfel crearea unui impact psihologic în scop preventiv, cât mai puternic asupra oamenilor .

Astfel de exerciţii sunt binevenite pentru că au rolul de a avertiza populaţia asupra pericolelor din trafic şi a modului în care acestea pot fi evitate .

Similar Posts