Vezi ce se intampla daca crezi inca in Mos Craciun

author
0 minutes, 57 seconds Read

O companie canadiana low-cost, WestJet a decis sa faca o supriza calatorilor care au ales sa zboare cu unul dintre avioanele lor.

Astfel in aeroportul din Hamilton, a fost instalat un ecran unde calatorii erau invitati atata timp cat stateau in sala de asteptare sa ia legatura cu Mos Craciun, si sa-i spuna ce cadou isi doresc ei de Craciun.

Incantati de aceasta idee, dar si datorita faptului ca in preajma se aflau si copii, calatorii au inceput sa–si spuna dorintele, care erau foarte variate de la lenjerie intima, la tablete, camera video, televizoare etc

In timp ce acestia se aflau in avion calatorind spre Toronto, spirudusii lui Mos Craciun alergau prin magazine pentru a le indeplinii dorintele calatorilor.

Cand acestia au aterizat, au avut o supriza pe cinste: in locul bagajelor, pe banda rulanta veneau cadourile pentru fiecare de la Mos Craciun!

Compania aeriana a promis ca, daca filmuletul va aduna 200.000 de vizualizari, va dona bilete de avion familiilor nevoiase, care nu pot sa-i viziteze pe cei dragi pentru ca nu-si permit sa plateasca zborul.

Videoclipul a fost postat pe internet duminica şi a adunat deja peste 8,8 milioane de vizualizari.

Similar Posts