Spune-ne ce pijama porţi, ca să îţi spunem de fel de personalitate ai!

Pare amuzant, însă pijamaua chiar şi cele mai mici detalii pot să ne dezvăluie câte o părticică despre personalitatea noastră. În vreme ce unele doamne nu renunţă să fie feminine nici măcar când merg la culcare, altele sunt adeptele comodităţii sau chiar aleg costumul Evei.Spune-ne ce pijama porţi, ca să îţi spunem de fel de personalitate ai!

Photo credit: karin.krn via Foter.com / CC BY-NC-SA

Haideţi să vedem ce ne dezvăluie despre personalitatea noastră modul în care ne îmbrăcăm când mergem la culcare:

Costumul Evei
De obicei, reprezentanţele sexului frumos care optează pentru „stilul Evei“ sunt femei dezinhibate, care adoră să trăiască în mod pasional viaţa de cuplu, îşi iubesc corpul şi nu se tem să şi-l arate. O astfel de alegere nu este doar rodul dorinţei de libertate, ci mai degrabă trădează necesitatea de a savura până la final şi fără nici un fel de limită propria senzualitate.

Tricoul preferat
Persoanele care preferă să îmbrace un tricou comod (indiferent că este imprimat cu figura unor personaje de desene animate, că este viu colorat sau doar cu câteva mărimi mai mari) sunt genul de persoane cărora le place rutina amoroasă şi relaţiile de durată. Voi nu vă daţi în vânt după aventurile de o noapte. Vă place să fiţi răsfăţată şi să vă simţiţi protejată.

Câte puţin, câte puţin
În cazul în care preferaţi să mergeţi la culcare într-un maiou feminin, combinat cu o pereche de pantaloni foarte largi şi confortabili înseamnă că vă place să vă expuneţi, însă puţin câte puţin. O astfel de persoană crede că pentru a trezi pasiunea partenerului, este nevoie de timp. Când credeţi însă că l-aţi întâlnit pe Făt Frumos, fantezia dumneavoastră nu cunoaşte limite. Relaţia cu corpul dumneavoastră este bună, sunteţi o persoană relaxată şi practică.

În lenjerie sexy
În cazul în care dispuneţi de o colecţie de compleuri sexy, indiferent că sunt din dantelă, tul sau mătase, pe care nu vă sfiiţi să le îmbracaţi sunteţi genul de persoană care este mândră să îşi afişeze feminitatea. Vă place să vă îmbrăcaţi elegant şi să puneţi preţ pe orice detaliu.

Cu toate acestea sunteţi cu partenerul, păreţi mai preocupată de alegerea lenjeriei intime pe care să o purtaţi, decât să creaţi atmosfera perfectă pentru o seară romantică, iar uneori sunteţi dezamăgită atunci când el nu vă apreciază costumaţia sexy.

Încercaţi să vă lăsaţi dusă de val şi nu mai daţi prea multă importanţă detaliilor. Fiecare moment petrecut în compania persoanei dragi trebuie savurat aşa că nu vă mai gândiţi la ce purtaţi.