În acest restaurant nu trebuie să îţi faci griji cu ce o să te îmbraci. Vezi care este motivul!

În Londra s-a deschis primul restaurant pentru nudişti, unde toţi cei care vor să ia masa aici sunt dezbrăcaţi total. Chiar şi chelnerii care servesc la mese sunt goi sau doar imbracati sumar cât să îşi acopere cele mai intime părţi.
În acest restaurant nu trebuie să îţi faci griji cu ce o să te îmbraci. Vezi care este motivul!
Restaurantul are deja o listă de aşteptare de peste 30.000 de oameni care abia aşteaptă să îşi ia cină acolo, asta în condiţiile în care restaurantul nu poate găzdui decât 42 de oameni odată.

La The Bunyadi se axează pe ideea că oamenii ar trebui să se concentreze în primul rând pe mâncare şi pe felul în care o savurează fără a se concentra pe telefoane.

Ideea centrală este de a reveni la naturaleţe, tocmai de aceea restaurantul a fost amenajat în așa fel încât să se redea acest aspect, de la mesele de lemn, până la şemineele elegante la lumina cărora să poată lua cina.

” Noi credem că oamenii ar trebui să se bucure de șansa de a experimenta o noapte fără impurități: fără substanțe chimice, fără adaos de coloranți artificiali, fără electricitate, fără gaze niciun telefon și chiar nici haine în cazul în care doresc asta. Ideea este de a experimenta adevărata eliberare”, a spus Seb Lyall, fondatorul Lollipop compania din spatele barului de succes.

Barul va avea totuşi şi o secţiune pentru cei mai pudici, în care oaspeţi vor fi îmbrăcaţi.
Restaurantul va furniza oaspeţilor vestiare, dulapuri şi halate pentru a se schimba. Evident nimeni nu o să îşi poată face selfie-uri având în vedere că telefoanele sunt interzise.