Spune adio petelor maronii de pe față. Cu ajutorul acestei măşti minune vei scăpa de ele pentru totdeauna

Petele maronii care apar pe faţă sunt inestetice şi oricât de multe produse cosmetice ai folosi sunt greu de îndepărtat.

Spune adio petelor maronii de pe față. Cu ajutorul acestei măşti minune vei scăpa de ele pentru totdeauna
Cauza apariţiei acestor pete este hiperpigmentarea fetei care se manifestă prin apariția unor zone întunecate pe suprafaţa epidermei. În acest fel creşte nivelul de melanină un pigment de culoare închisă.

Factorii care pot duce la apariția acestei stări de sănătate sunt diverşi, petele maronii pot să apară în cazul unei sarcini, în anumite afecţiuni, ca urmare a unor traumatisme ori datorită expunerii îndelungate la soare. De asemenea persoanele cu pielea mai închisă la culoare sunt mai vulnerabile la apariția lor.
Acestea nu apar doar pe faţă, ci şi pe mâini sau alte zone ale corpului care sunt mereu expuse la soare.

Pentru a îndepărta aceste pete vă prezentăm o soluţie simplă care vă va fi de un real ajutor.

Aveţi nevoie de: o linguriţă praf de turmeric

o lingură zeamă de lămâie

Ingredientele de mai sus se amestecă într-o ceşcuţă până când se obține un amestec omogen. Pasta rezultată se va aplica pe zona afectată şi se lasă să acţioneze timp de 15 minute, după care clăteşte cu apă rece.

Este important să nu vă expuneţi la soare după ce aţi aplicat acest tratament timp de cel puțin o jumătate de oră.

Masca se va aplica de două ori pe zi până când veţi observa primele rezultate. Lămâia oferă un aspect strălucitor al pielii și stimulează descuamarea ei, iar turmericul face pielea mai deschisă, având şi proprietăți antiinflamatorii. Dacă ai pielea sensibilă pentru a nu te irita de la lămâie poţi să adaugi şi un pic de apă sau să înlocuieşti lămâia cu lapte.