Sfaturi pentru o față curată

Sfaturi pentru o față curată

author
1 minute, 34 seconds Read

O față curată e o față sănătoasă. Există 7 pași pentru o față curată:

Sfaturi pentru o față curată

1. Curată-ți fața de două ori pe zi, dimineața și seară, indiferent de situație! Doar pentru că fața ta arată curată, nu înseamnă că și este așa, șansa să fie acoperită de sebum, transpirație, urme de creme sau fond de ten, praf sau impurități este mare. Scapă de ele!

2. Evită săpunurile obișnuite și folosește produse destinate curățării feței, care sunt delicate și cu o structură destinată curățării tenului feței. Acestea vor fi alese în funcție de tipul de ten.

3. Nu șterge fața cu prosopul “familiei”! Dacă prosopul nu este curat poți transfera bacterii pe fața proaspăt curățată. Dacă prosopul prezintă un miros ușor, înlocuiește-l!

4. Spăla-ți fața întotdeauna cu apă călduță! Temperaturile extreme, prea cald sau prea rece, pot irita pielea sau pot provoca leziuni.

5. Exfoliază-ți pielea o dată pe săptămână! Exfoliantele blânde îndepărtează celulele moarte dând un aspect luminos pielii.

6. Investește în fața ta periodic! Așa cum te prezinți la dentist pentru detrartraj periodic, așa și pielea ta are nevoie de curățări periodice în toată profunzimea ei.

7. Fii blând cu curățările perioculare! Pielea din jurul ochilor e cea mai subțire piele de la nivelul corpului. Ai grijă de ea în mod particular pentru a o menține tânără pentru o perioadă mai lungă de timp.

8. Aplică pe față produse de bună calitate prescrise după o analiză minuțioasă a tipului tău de ten într-un cabinet de estetică specializat!

Faci toate aceste lucruri? Atunci trebuie să știi că în timpul somnului o piele curată te va ajuta să îi menții tinerețea.

Similar Posts