Iată cu ce propunere vin cei de la Apple și Facebook pentru angajate lor

Cei de la Apple şi Facebook vor să îşi ţină cât mai mult angajatele la ei în companie fără să fie reținute de altceva, cum ar fi un copil, motiv pentru care aceste două mari companii oferă angajatelor pachete în valoare de 15.000 de euro pentru înghețarea ovulelor.

Iată cu ce propunere vin cei de la Apple și Facebook pentru angajate lor

”Este foarte greu să ai o carieră și să crești un copil. Prin acest serviciu, companiile investesc în femei și le susțin în alegerea unei vieți mai bune”, a spus Brigitte Addams, o adeptă a înghețării ovulelor.

În ultima perioadă cele mai multe femei recurg la acesta practică, iar companiile mai mari îşi pot păstra cât mai mult angajatele. De asemenea femeile îşi doresc din ce în ce mai mult o carieră şi îşi amâna din ce în ce mai mult momentul în care să devină mamă.

Sau poate cei de la Apple şi Facebook fac acest lucru pentru ca angajatele lor să aibă în cele din urmă un copil, dat fiind că Facebook oferă aproape 4.000 de euro fiecărui angajat care devine părinte.

Tu ce părere ai despre această hotărâre luată de Apple şi Facebook? Vom deveni nişte roboţi programându-ne şi momentul în care vom deveni părinţi?

Sursă: Yahoo România