Scapă de anemie simplu şi natural

Scapă de anemie simplu şi natural

author
2 minutes, 15 seconds Read

Anemia apare atunci când organismul nu are suficiente globule roşii pentru a ţine pasul cu cererea organismului de oxigen. Există mai multe tipuri de anemie, însă cele mai des întâlnite sunt: anemia cauzată de deficienţă de fier, anemia deficitului de acid folic şi anemia pernicioasă.

Când ai anemie, corpul tău nu are oxigen, astfel încât este posibil să apară una sau mai multe dintre următoarele simptome:
slăbiciune; dificultăți de respirație; amețeală; bătăi rapide său neregulate ale inimii durere de cap mâini sau picioare reci piele palidă sau de culoare galbenă

dureri în piept

Mulți oameni fac anemie datorită dietei sărace, tulburărilor intestinale, bolilor cronice, infecțiilor, dar și a altor condiții. Femeile care sunt la menstruaţie sau însărcinate şi persoanele cu afecţiuni medicale cronice sunt cele mai expuse riscului apariției aceastei boli.

Dacă ai o anemie uşoară poţi scăpa simplu de ea într-un mod natural. Încearcă aceste trei reţete şi vei simţi o diferenţă. Consumă aceste băuturi dimineaţa în loc de mic dejun.

1. Smoothie cu sfeclă, morcov şi măr

Această băutură are proprietăţi detoxifiante şi antioxidante, contribuind totodată la prevenirea şi inhibarea dezvoltării celulelor canceroase, în plus conţine fier şi multe vitamine.

Ingrediente necesare: – jumătate de sfeclă roşie – 2 morcovi – un măr

Pune toate ingredientele într-un blender şi mixează până se obține o pastă omogenă perfectă pentru consum.

2. Smoothie cu pătrunjel, măr şi seminţe de cânepă

Pătrunjelul are un conţinut ridicat de fier, mărul ajută la absorbţia lui în organism şi are foarte multe vitamine. Seminţele de cânepă trebuie să fie nedecojite şi măcinate. Ingrediente necesare: – o linguriță rasă de seminţe de cânepă măcinate – un măr – o legătură de pătrunjel

Mixează toate ingredientele într-un blender. Vei obţine o băutură groasă pe care o poţi dilua ulterior cu apă în funcţie de preferinţe.

3.Smoothie cu drojdie şi verdeaţă

Spanacul are un conţinut ridicat de fier, ceea ce este foarte bun pentru combaterea anemiei. De asemenea sucul conţine multă vitamină B12 şi vitamină A. Ai nevoie de: – 6 frunze de menta – 4 frunze de busuioc – 10 frunze de spanac – o jumătate de lingură de drojdie de bere

Amestecă toate ingredientele în blender şi adaugă apă în funcţie de preferinţe.

Aceste trei sucuri îţi vor reda vitalitatea, te vor face să te simţi mai energic şi te vor scăpa de simptomele date de către anemie.

Încearcă şi tu!

Similar Posts