Șase lucruri simple pe care ar trebui să le încerci şi tu

Șase lucruri simple pe care ar trebui să le încerci şi tu

author
1 minute, 53 seconds Read

Ideile de mai jos sunt trucuri simple pe care poţi să le foloseşti în mod ingenios în bucătărie. Tot ce trebuie să faci este să le încerci!

Șase lucruri simple pe care ar trebui să le încerci şi tu

Dacă vrei să sigilezi o pungă şi nu ai la îndemână un aparat de vidat pungi, tot ce trebuie să faci este să încălzeşti muchia unui cuţit cu flacără, apoi să o presezi pe pungă. Punga va fi sigilată imediat. Apoi taie surplusul de pungă cu o foarfecă.

Când ai de umplut mai multe pahare deodată, tot ce trebuie să faci este să legi un elastic de toarta recipientului în care se află suc. O să se formeze trei deschideri prin care poţi să torni suc în mai multe pahare in acelasi timp.

Foloseşte arici de legat pentru a face o toartă paharului tău. Leagă strâns câte un arici de partea de sus şi cea de jos a paharului, apoi introdu alti doi arici în plan vertical. Leagă-i sub forma unei toarte.

Fă-ţi o ustensilă originală de bucătărie cu ajutorul a două linguri şi a unei cleme. Introdu lingurile prin braţele clemei cu partea adâncă față în faţă. Vei avea astfel o ustensilă de bucătărie cu ajutorul căreia îţi va fi mult mai uşor să întorci alimentele prăjite fără să te arzi.

Foloseşte două beţişoare de îngheţată de lemn şi o clemă pentru a-ţi face un dispozitiv de prins. Pune lipici pe câte o parte a beţigaşelor de lemn şi fixează o clemă pe lipici. Cu ajutorul acestui dispozitiv vei putea să prinzi pungile deschise evitand astfel alterarea alimentelor.

Poţi să împarţi o pungă vidată în două cu ajutorul unui cuţit cu muchia încălzită. Dintr-o pungă mai mare vei avea două pungi mai mici în care poţi să îţi pui produsele preferate. Încălzeşte doar muchia unui cuţit mai mare şi plaseaz-o pe pungă pentru a o împărţi în două.

In filmul de mai jos vei avea o demonstraţie practica a modului in care poţi sa realizezi aceste lucruri in timp cat mai scurt.

Similar Posts