Incredibil ce au putut să facă doi polițiști români cu niște turiști finlandezi! Și asta chiar în România!

author
1 minute, 35 seconds Read

Un cuplu finlandez pasionat de vlogging şi călătorii cu rulota a prezentat, într-un videoblog, experienţa trăită în România şi, mai ales, întâlnirea cu un echipaj de poliţie din judeţul Vâlcea, care a avut un final neaşteptat pentru cei doi turişti.

Turiștii finlandezi au avut parte de surpriza vieții lor, după ce polițiștii români din Valcea, care le-au verificat actele, i-au invitat să meargă să campeze gratuit într-un spațiu împrejmuit, ca să poată avea acces la energie electrică și să fie în siguranță.

Joni şi Sara şi-au campat rulota la marginea comunei Racoviţa, din judeţul Vâlcea. După puţin timp, ei s-au trezit cu un echipaj de poliţie, care le-a solicitat actele de identitate. Poliţiştii le-au cerut să-i urmeze, iar turiştii finlandezi s-au conformat.

Mare a fost surpriza acestora când echipajul de poliţie i-a dus într-un loc împrejmuit, dotat cu un foişor rustic. Unul dintre poliţişti le-a spus turiştilor că locul este al soţiei sale şi că pot să stea cât doresc fără să plătească nimic.

Mai mult decât atât, polițistul s-a întors pentru a le aduce celor doi finlandezi o baterie pentru a ilumina foișorul. Turiștii nu se asteptau ca polițiștii să fie atât de ospitalieri și le-au lăsat la plecare o scrisoare in care le-au transmis multumiri.

După trei zile, Joni şi Sara au părăsit judeţul Vâlcea. În semn de recunoştinţă, cuplul a aşternut câteva rânduri pe un bilet destinat celor doi poliţişti vâlceni şi a povestit tuturor cât de încântătoare a fost întânirea lor cu Poliţia Română, postând un filmuleţ şi pe youtube.

Similar Posts