Pentru zilele în care trebuie să faceţi ceva rapid de mâncare fără a vă petrece toată ziua în bucătărie iată o reţetă de piept de pui cu smântână care pe lângă că e gustoasă, e uşoară şi se prepară rapid.
Aveţi nevoie de: • 1 lingură de ulei de măsline • 2 bucăţi de piept de pui • 2 linguri de muștar • 1 lingură de miere • 1/3 ceaşcă de suc de portocale • 3 linguri de smântână de gătit
• 1 lingură de pătrunjel tocat (după preferinţe)
1.Pieptul de pui se taie în fâşii lungi care se pun la prăjit în tigaia unde am adăugat uleiul de măsline. 2.Se prăjesc, întorcându-se pe ambele părţi până se rumeneşte carnea 3.Se adaugă muștarul, mierea și sucul de portocale. 4.Se amestecă toate ingredientele și se fierbe la foc mic până se reduce lichidul de gătit. 5.Se adaugă smântâna de gătit şi se presară deasupra pătrunjelul tocat.
6.Se serveşte cu cartofi prăjiți sau orez alb.
Poftă bună!