Beneficiile apei băute pe stomacul gol

Beneficiile apei băute pe stomacul gol

author
2 minutes, 7 seconds Read

În Japonia este un obicei în a bea apă imediat după trezire, pe stomacul gol. Mai mult de atât teste ştiinţifice au aflat şi demonstrat ce aduce benefic acest obicei.

Beneficiile apei băute pe stomacul gol

Atat pentru bolile vechi și grave, precum şi pentru bolile moderne, tratamentul cu apă a fost considerat un succes de către o societate medicală japoneză, cu o vindecare de 100% pentru următoarele boli : dureri de cap, dureri ale corpului, sistemul circulator, artrită, bătăi puternice ale inimii, epilepsie, excesul de grăsime, astm, bronșită, meningită, probleme cu rinichii, stări de vomă, gastrită, diaree, hemoroizi, diabet, constipaţie, toate bolile de ochi, uter, cancer și tulburări menstruale, ureche, nas și boli gât .

METODA DE TRATAMENT

1. După ce vă treziţi dimineața, înainte de a vă spăla pe dinţi , beţi 4 x 160 ml pahare de apă. 2. Periaţi şi curăţaţi gura dar nu mâncaţi şi nu beţi nimic timp de 45 minute. 3. După 45 de minute puteţi mânca și bea în mod normal. 4. După 15 minute de la micul dejun, prânz şi cina nu mâncaţi şi nu beţi nimic timp de 2 ore. 5. Cei care sunt bătrâni sau bolnavi şi nu pot bea 4 pahare cu apă, la început pot începe cu mai puțină crescând ulterior. 6. Metoda de mai sus va vindeca bolile bolnavilor iar celor sănătoşi le mentine starea de bine.

Următoarea listă ne arată numărul de zile de tratament necesar pentru vindecarea, controlul sau reducerea principalelor boli:

1. hipertensiune arterială ( 30 zile) 2. gastric (10 zile ), 3. diabet zaharat ( 30 zile) 4. Constipație ( 10 zile) 5. Cancer ( 180 zile )

6. Pacienţii cu artrită ar trebui să urmeze tratamentul de mai sus doar 3 zile în prima săptămână şi zilnic începând cu a doua săptămână.

Această metodă de tratament nu are efecte secundare, cu toate acestea, la începutul tratamentului este posibil să simţiţi nevoia de urinare mai des. Este bine că aceasta să devină o rutină în viaţa noastră. Bea apa şi vei rămâne sănătos şi activ. Acest lucru are sens. Nu este nimic de pierdut ci doar de câştigat .

Pentru cei cărora le place să bea apa rece, nu este bine că aceasta să fie băută imediat după masă. Apa rece va solidifica mâncărurile uleioase pe care tocmai le-aţi consumat. Acesta va încetini digestia. Cel mai bine este să beţi supă fierbinte sau apă caldă după masă.

Similar Posts