Cum să îţi vopseşti părul cu produse naturale

Cum să îţi vopseşti părul cu produse naturale

author
2 minutes, 42 seconds Read

Aurora Dec 23, 2016

59

Un păr vopsit frumos şi aranjat denotă eleganță şi frumuseţe, însă produsele chimice utilizate, dacă sunt folosite în exces, pot să îl degradeze.

Cum să îţi vopseşti părul cu produse naturale

Iată însă cum puteţi să vă vopsiţi părul în mod natural, cu ajutorul acestor produse puteţi schimba culoarea părului în scurt timp fără sa îl distrugeţi.

Pentru a obţine un păr de culoare castanie folosiţi coajă de nuci verzi. Luaţi coaja verde a 15-20 de nuci şi tăiaţi-o mărunt, apoi turnaţi apă fierbinte suficient încât să le acopere. Lăsaţi să se infuzeze un timp.

Când lichidul s-a mai răcit, înmuiați în acest lichid peria de păr şi începeţi să vopsiţi părul şuviţă cu şuviţă.

Ţineţi vopseaua pe păr timp de 15-20 de minute, apoi clătiţi părul cu apă şi cu oţet de mere.

Pentru obţinerea unor nuanţe mai închise folosiţi coaja tare a nucilor. Mărunţiţi un pumn de coajă, turnaţi apă fierbinte peste ele şi lăsaţi la infuzat 3 zile.
Aplicaţi apa aceasta pe păr şi lăsaţi-l să se usuce în mod natural.

Coajă de ceapă pentru păr blond auriu
Pentru obţinerea acestei nuanţe aveţi nevoie de un pahar de coajă de ceapă peste care se toarnă 1 litru de apă. Se pun la fiert apoi se lasă să se infuzeze timp de o oră. Părul se înmoaie în acest lichid, apoi se acoperă capul cu o pungă de plastic. Se lăsă o oră după care se poate spăla.

Părul deschis cu ajutorul muşeţelului
Muşeţelul va ajută să conferiţi părului o nuanţă deschisă. Pentru aceasta trebuie să fierbeţi 100 de grame de flori de muşeţel în ½ litru de apă. Ceaiul obţinut se strecoară şi se aplică pe părul spălat timp de 30 de de minute, apoi se clăteşte părul cu oţet de mere. Se usucă natural, la lumina soarelui dacă este posibil pentru ca muşeţelul să îşi facă efectul mai repede.

Sfecla şi morcov pentru păr roşcat deschis
În funcţie de nuanţa dorită, răzuiţi sfecla sau morcovul şi stoarceţi sucul. Lichidul se aplică pe părul curat şi uscat, se lasă să se usuce şi se repetă procedura pentru o culoare mai intensă. După o oră se clăteşte părul.

Home&Deco, Incredibil, Promovăm România

35 views

Aurora – Dec 23, 2016

Ciprian Coc, un maramureşean pasionat de etnografie a strămutat o casă care stătea să se dărâme din Botiza, la el acasă, în Strâmbu…

Emotional, Familie, Incredibil

33 views

Aurora – Dec 23, 2016

Lui Evan Fasciano, un băiețel de cinci ani din Connecticut, SUA, viața nu părea să-i fi oferit prea multe șanse. Născut cu o…

Cute, Emotional, Lifestyle

39 views

admin – Dec 23, 2016

În 2015 Mariah Carey şi James Corden au dat naştere unui fenomen numit Carpool Karaoke. Atunci cei doi s-au urcat într-o maşină şi…

Similar Posts