Pret, durabilitate, compartimentare: criterii esentiale cand cumperi un vestiar metalic!

Pret, durabilitate, compartimentare: criterii esentiale cand cumperi un vestiar metalic!

author
2 minutes, 34 seconds Read

Intr-o gama diversificata de produse care impartasesc o serie de asemanari, poate fi destul de dificil sa achizitionezi cel mai bun obiect pentru tine. Unul dintre cele mai importante etape premergatoare cumpararii unui produs este sa raspunzi la urmatoarele intrebari: care este scopul pentru care il cumperi? Cum doresti sa il folosesti? Unde ai spatiu sa il amplasezi?

Dupa ce ai raspuns la aceste intrebari, este util sa compari produsele asemanatoare de pe piata: care este cel mai bun material? Raportul calitate-pret este unul cinstit? Poti sa ii oferi mai multe intrebuintari? Pentru a te scuti de toate aceste griji, iata care sunt criteriile esentiale atunci cand vrei sa achizitionezi un vestiar metalic!

Rezistenta in timp

Nimanui nu ii place sa arunce banii pe fereastra! In momentul in care faci o investitie, este de la sine inteles ca doresti ca aceasta sa fie de lunga durata. In cazul corpurilor de depozitare oferite de profesionistii de pe Office Class, structura de rezistenta este realizata din tabla de otel profilata, de prima calitate, cu o grosime de 0.6 mm.

Usile sunt dublu ranforsate, dotate cu gauri de ventilatie in partea superioara si inferioara, iar nervurile longitudinale de pe lateralele dulapului si de pe usi ofera o rigidizare sporita. Mai mult, vopseaua acrilica este ignifuga, cu o ridicata anduranta la coroziune. Poti fi sigur ca acest vestiar metalic va avea o viata lunga, pastrandu-si calitatea chiar si dupa trecerea anilor.

Un spatiu de depozitare sigur

Indiferent daca doresti un spatiu de depozitare in care sa fie adapostite haine, obiecte sau lucruri de valoare, este important sa stii ca sistemul de inchidere cu 2 chei asigura protectie sporita. Balamalele interne sunt antiefractie si au un perimetru frontal rotunjit, cu o raza de 6 mm.

La cerere, poti solicita diferite tipuri de inchidere: maner antiefractie, maner cu inchidere in doua miscari, inchidere in trei puncte, inchidere cu cifru mecanic, inchidere cu cifru electronic sau inchidere cu moneda. Cheia Master ofera posibilitatea de a deschide cu o singura cheie toate usile. Oriunde alegi sa amplasezi un vestiar metalic, poti sta linistit! Obiectele depozitate sunt departe de privirile rau-intentionate.

Pret, durabilitate, compartimentare: criterii esentiale cand cumperi un vestiar metalic!

Dimensiuni si compartimentare

In functie de nevoile tale, poti alege dintr-o varietate de dimensiuni, culori si tipuri de compartimentare. Daca doresti un vestiar metalic pe care sa il amplasezi in institutiile de invatamant, poti alege un model cu 8 (170/80, 700x500x1800 mm) sau 12 compartimente (170/12, 1050x500x1800 mm).

Pentru locurile de munca in care este solicitata schimbarea hainelor “de strada” cu hainele “de lucru”, poti alege un model mai incapator, cu 8 (116/08S, 1200x500x1800 mm) sau 6 usi (113/06/P, 1050x500x1800 mm). Aceste corpuri se potrivesc perfect si in vestiarele salilor de sport, de forta sau de antrenament. In acelasi timp, daca nu dispui de prea mult spatiu in care sa il amplasezi, poti opta pentru modelul cu picioare si 2 usi (113/02, 350x350x1800 mm). In functie de dimensiunea corpului de depozitare pentru care optezi, preturile pot varia intre 700 si 4200 de lei.

Acestea sunt principalele criterii dupa care ar trebui sa te ghidezi atunci cand alegi un vestiar metalic. Tu ce model preferi?

Articol realizat de www.iagency.ro

Similar Posts