Romina Gingasu Piero Ferrari

Cine este Romina Gingasu, logodnica lui Piero Ferrari și cu ce se ocupa în România, Italia și Monte Carlo

author
1 minute, 45 seconds Read

Cine este Romina Gingasu, logodnica lui Piero Ferrari și cu ce se ocupa în România, Italia și Monte Carlo

Romina Gingasu Bombardier

CANCAN.RO a prezentat povestea româncei pe nume Romina Gingasu care trăiește o poveste de dragoste cu fiul lui Enzo Ferrari, Piero Ferrari. Romina l-a cunoscut pe Piero în 2016 pe aeroportul de aviație privata din Milano în timpul cursei de Formula 1 de la Monza.

Pentru a ajunge la circuit, aceștia așteptau elicopterul, timp în care au socializat și au schimbat cărți de vizita.
Romina Gingasu lucrează din 2016 pentru o filiala a companiei canadeze Bombardier, companie ce produce avioane private.Romina Gingasu

Romina a încercat timp de 6 luni sa ii vândă un Bombardier Global 6000. În urma refuzurilor, Piero a invitat-o la cina, moment în care au ajuns sa se cunoască mai bine și sa isi dea seama ca au viziuni și pasiuni comune.

Relatia lor durează de 4 ani și jumatate, și locuiesc împreună langa Maranello, unde este fabrica Ferrari. Cei doi sunt prezenți la toate evenimentele Ferrari inclusiv la evenimentele de lansare a mașinilor, cât și în Formula 1, fiind surprinși deseori de jurnaliști aflați la curse.

Romina Gingasu sumar

Pe langa implicarea în Bombardier, fiind responsabila de proiecte speciale și vânzări pentru biroul de la Monte Carlo, Romina Gingasu este implicată și în fundația familiei Ferrari, Centro Dino Ferrari, ajutând la strângerea de fonduri importante. Aceasta fundație a fost înființată de Enzo Ferrari după moartea fiului sau Dino, mort de distrofie musculara.Romina Gingasu Piero Ferrari

Fundația ajută persoanele cu problemele neuromusculare și neurodegenerative, ca distrofie musculara, Parkinson, Alzhaimer, scleroza multipla, etc.

  • In Romania este alături de Asociația Pro Vita Valea Plopului, și face cunoscuta povestea celor 333 copii orfani ce sunt ingrijiti de Parintele Tanase. În timpul pandemiei de Covid 19 , Romina Gingasu a fost alături prin strângea de fonduri și donatii. Mai mult, a oferit 5 burse de studiu în domeniul ingineriei copiilor de la Valea Plopului.

 

Surse:

kanald.ro

Social Media

https://ro.pinterest.com/

blogspot.com/

tumblr.com

Facebook

Similar Posts