Nu uita de hidratare! Incepe sa folosesti un dozator de apa!

Nu uita de hidratare! Incepe sa folosesti un dozator de apa!

author
2 minutes, 33 seconds Read

Chiar daca nu acorzi o atentie sporita hidratarii, trebuie sa stii ca organismul tau are nevoie de apa proaspata in mod constant. Indiferent ca este vara sau iarna, ar trebui sa consumi aproximativ 2 litri de apa pe zi pentru a te mentine sanatos si energic.

Iata cateva dintre beneficiile de care te vei bucura, daca te vei hidrata corespunzator in fiecare zi:

mentinerea temperaturii corporale optime;

functionarea propice a procesului de digestie;

umezirea membranelor mucoase din cavitatea bucala si plamani;

– mentinerea unai presiuni sangvine normale si stabilizarea batailor inimii;

protejarea coloanei vertebrale si a tesuturilor moi;

eliminarea toxinelor din corp;

transportarea oxigenului si a nutrientilor catre toate celulele.

In cazul in care iti doresti sa te bucuri de aceste avantaje, poti achizitiona un dozator apa. In acest mod, vei avea mereu la indemana apa rece si proaspata si nu vei mai avea niciun motiv pentru a nu te hidrata suficient in fiecare zi.

Nu uita de hidratare! Incepe sa folosesti un dozator de apa!

Cum functioneaza un dozator de apa?

Cel mai folosit model este dozatorul alimentat de un bidon de 19 litri, model pe care il vei regasi si in gama magazinului online H2On. Esti curios sa afli cum functioneaza? Ei bine, un astfel de dispozitiv va consuma treptat apa din bidonul asezat deasupra, deoarece va fi dotat cu o valva, menita sa opreasca scurgerea lichidului din bidon atunci cand el nu este necesar.

Daca vei opta pentru un dozator apa, vei putea monta usor bidonul de 19 litri. Trebuie pur si simplu sa intorci bidonul cu “gatul” in jos si sa il asezi pe partea superioara a dozatorului. Atunci cand vei urma acest pas, sigiliul bidonului va fi indepartat cu ajutorul unui element perforant din fanta superioara a aparatului.

Apoi, apa din bidonul de 19 litri va ajunge intr-un rezervor de mici dimensiuni care se afla in interiorul dozatorului si va fi racita cu ajutorul unui sistem care se bazeaza pe utilizarea unui agent de refrigerare. Acesta este, de fapt, o substanta de racire care se deplaseaza printr-un traseu de tevi din interiorul dozatorului de apa.

Agentul de refrigerare se transforma din lichid in gaz atunci cand se misca prin sistemul de tevi catre rezervor, datorita presiunii pe care o creeaza compresorul din interiorul aparatului. In plus, pentru a raci apa chiar si mai mult, gazul din sistemul de tevi va fi fortat printr-o valva. Atunci cand rezervorul unui dozator apa se goleste, acesta este reumplut rapid din bidonul aflat deasupra aparatului, iar procesul de racire incepe din nou.

Daca te gandesti sa achizitionezi un dozator, este important sa te asiguri ca aparatul va avea un consum redus de energie si ca rezervorul va avea o capacitate suficient de mare incat sa faca fata numarului de persoane care il vor folosi.

Intra pe site-ul H2On si cu siguranta vei gasi dozatorul de care ai nevoie! Cu ajutorul unui astfel de aparat, te vei bucura mereu de apa proaspata, rece si delicioasa! De pe acest site poti comanda produse de inalta calitate la preturi fara concurenta. Achizitioneaza acum un dozator apa de pe H2On si hidrateaza-te corespunzator in fiecare zi!

Similar Posts