Pentru cumpararea celei mai bune case comunicarea eficienta si colaborarea sunt solutia

Pentru cumpararea celei mai bune case comunicarea eficienta si colaborarea sunt solutia

author
4 minutes, 38 seconds Read

Oamenii superstitiosi nu vorbesc despre dorintele lor, fiindca se tem ca daca le spun cu voce tare, ele nu se mai implinesc. Dar aceasta strategie este una dintre cele mai paguboase, fiindca discutand, este posibil sa apara ajutorul complex care sa materializeze visul.

De pilda, pentru cumpararea unei case, comunicarea eficienta si colaborarea sunt solutia.

Ceea ce omul nu poate face singur, realizeaza impreuna cu echipa de experti la care apeleaza pentru ajutor.

Comunicarea eficienta se poate desfasura fata in fata sau online, prin intermediul unui dispozitiv conectat la internet. Oamenii care au avut nevoie de un credit pentru cumpararea unei locuinte stiu acest lucru foarte bine.

Ei au gasit toate informatiile pe site-ul firmei Credit24h, inclusiv un simulator de credite pentru a putea compara valoarea ratei lunare pentru un imprumut luat pe 20 de ani cu valoarea ratei lunare in cazul aceluiasi credit luat pe 30 de ani.

Comunicarea virtuala onesta scuteste omul de efort, de cheltuiala si il ajuta sa castige timp. Ce ar fi sa mearga omul la banca sau la sediul unei firme pentru orice intrebare? Poate il intereseaza tipurile de credite pe care le poate solicita sau tipurile de asigurari pe care le poate face prin intermediul brokerului respectiv. Cand informatia completa se afla pe site, potentialul consumator de credite si de asigurari scapa de:

-deplasarea de la domiciliu, la sediul institutiei respective. Este posbil sa faca 2 ore pe drum in conditiile caldurii naucitoare pentru un raspuns la o intrebare, iar acest lucru genereaza maxima frustrare.

-cheltuielile facute cu mijloacele de transport in comun pe care le schimba pana acolo sau cu masina personala cu care se deplaseaza. Cresterea pretului litrului de benzina sau de motorina se regaseste in toate aceste aspecte.

-timpul pretios care se pierde si care poate fi utilizat pentru o alergare in parc pe cinste, la un dus rece sau la o partida de inotat in piscina casei.

Credit24h comunica transant ceea ce poate face pentru un om care doreste:

-sa isi cumpere o casa;

-sa isi cumpere o masina;

-sa isi cumpere mobile, electrocasnice, electronice, bijuterii sau haine foarte scumpe;

-sa isi modernizeze casa si sa obtina autonomie energetica;

-sa stranga bani pentru viitorul copiilor;

-sa stranga bani pentru completarea pensiei mici;

-să ofere consultanta pentru cumpararea unei case din oferta imobiliara ce cuprinde 2000 de locuinte;

-sa aiba certificat de eficienta energetica a locuintei pe care o cumpara.

Pe site-ul firmei Credit24h va gasi clientul informatia portivit careia se accepta garantarea creditelor cu orice venit, cum ar fi: sumele incasate din dividende, cele obtinute din inchirieri, contracte de administrare sau drepturi de autor.

Postarea informatiei corecte si accesibil formulate la vedere este un mod eficient de comunicare, dar o experienta frumoasa au avut clientii si in urma comunicarii directe cu specialistii, in etapa obtinerii creditului sau a certificatului energetic sau a asigurarilor.

Specialistii sunt disponibili, amabili si empatici. Clientii care au trimis formularele completate au fost incantati de promptitudinea cu care reprezentantii institutiei financiare i-au contactat.

La solicitarea creditului ipotecar pentru casa este bine ca persoana respectiva sa comunice dorintele sale legate de amplasarea si dotarile casei, pentru ca i se vor prezenta acele locuinte disponibile care corespund descrierilor sale. Expertul este 100% atent la ceea ce spune clientul si isi ajusteaza ofertele in functie de nevoile acestuia.

De cele mai multe ori oamenii nu primesc ceea ce au nevoie sau ceea ce doresc, fiindca nu comunica deschis cu partenerii lor de dialog.

Cu expertul financiar este bine sa se discute sincer, cu cartile pe masa si asa ajutorul Credit24h va fi complex. De pilda, o familie face un credit pentru casa pe 30 de ani si se teme ca nu va avea bani pentru a-si da copilul la facultate, cand va veni vremea. De ce nu ar spune acest lucru deschis celui care ofera consultanta? Comunicand sincer, clientul va afla ca exista o asigurare de studii care ii va permite sa economiseasca banii necesari pentru plata taxelor, a cursurilor si asigurarea cazarii la timpul potrivit.

Si ingrijorarile legate de pensia mica si de batranete trebuie sa fie marturisite pentru ca se gasesc solutii pentru toate acestea. Exista asigurare de pensie facultativa eficienta care se poate face in acelasi timp cu obtinerea creditului ipotecar sau cu solicitarea asigurarii de studii.

Asa, serviciile si produsele se completeaza unul pe celalalt ca omul modern sa traiasca in siguranta si sa nu se teama de ziua de maine, fiindca este dependent de confort.

Salariatului de azi ii place sa se plimbe si sa iasa la restaurant si daca face un imprumut sa isi cumpere o casa sau de nevoi personale. Probabil ca va dori sa faca acest lucru si cand va iesi la pensie, mai ales ca se gandeste cat timp liber va avea. In timp ce se afla la discutii cu expertul, el isi poate marturisi temerile, sa i se faca si asigurare de pensie facultativa. In acest mod, acum nu va simti deloc contributia sa la pensia facultativa, fiindca suma este mica, dar in timp economiile se aduna si ii vor permite sa mearga in excursii si la pensie.

Dupa cum oamenii comunica deschis si cinstit cu cei din familie, ar trebui sa adopte acelasi tip de comunicare si cu partenerii lor de afaceri sau cu colaboratorii, cu cei care ii consiliaza in alegerea unor produse si servicii.

Discutand deschis, omul poate obtine in acelasi timp o lista intreaga de privilegii: obtinerea unui credit pentru casa sau a unui card de cumparaturi, o asigurare de viata sau pensie facultativa, recomandarea unui apartament de lux intr-o zona de nota 10.

 

Similar Posts