A dansat cu o coastă ruptă, și a ajuns în finala “Britain’s Got Talent”

A dansat cu o coastă ruptă, și a ajuns în finala “Britain’s Got Talent”

author
1 minute, 15 seconds Read

O mai tineți minte pe simpatico bătrânică de 79 de ani care a concurat la emisiunea concurs “Britain’s Got Talent”? La această vârstă ea le-a demonstrat tuturor că numarul anilor nu contează în fața unei dorințe pe care vrei să o duci la îndeplinire.

5362792

Paddy, așa cum v-am arătat AICI, este extreme de talentată reușind împreună cu partenerul ei, Nico, să-I impresioneze pe membrii juriului, și în special pe Amanda Holden, care a trimis-o direct în semifinale, urmând ca aici să-și demonstreze încă o dată abilitățile, și dacă poate să-și câștige un loc în marea finală.

Din nefericire însă, Paddy a suferit un mic accident, ea fracturându-și o coastă, ceea ce a pus sub semnul întrebării participarea ei în semifinale.

„Mi-am rupt o coastă acum aproape două săptămâni, în timp ce exersam împreună cu Nico. După ce am luat o pauză de câteva zile, am început să mă simt mult mai bine, iar acum i-am anunțat și pe cei de la ‘Britain’s Got Talent’ că mă simt în stare să dansez. Este ceva ce imi doresc foarte mult să fac”, a declarat Paddy.

Se pare ca bătrânica a trecut repede peste acest dezavantaj, reușind un număr bine primit de public în semifinal, astfel ea reușind să ajungă în finală.

Dacă o va și câștiga, rămâne de văzut.

Similar Posts