Miere şi scorţişoară – o combinaţie care previne atacul de cord, scade colesterolul şi creşte sistemul imunitar

Miere şi scorţişoară – o combinaţie care previne atacul de cord, scade colesterolul şi creşte sistemul imunitar

author
1 minute, 57 seconds Read

Combinația de miere și scorțișoară a fost folosită ca un remediu popular eficient de mii de ani. Egiptenii au folosit-o în tratamentul rănilor, grecii pentru a prelungi durata de viaţă iar indienii ca să mențină un echilibru sănătos al corpului.

3690909
Chiar şi medicina modernă confirmă beneficiile acestor ingrediente cu privire la sănătate, iar acest amestec total natural a fost aprobat de către experții din domeniul sănătății și de către nutriționiști, deoarece poate trata numeroase condiții și boli.

Ambele ingrediente sunt excelente pentru sănătate, iar combinate fac minuni pentru organismul nostru.

Iată care sunt beneficiile acestei combinaţii perfecte pentru sănătatea ta:

1. Boli de inimă. Întinde pe pâine puţină miere şi presară pudră de scorţişoară. Va îmbunătăţi circulaţia sanguină şi va întări ritmul cardiac.2. Artrita. Aplică o pastă din cele două ingrediente (o parte de miere în două părţi de apă călduţă plus 1 linguriţă cu pudră de scorţişoară) pe locul afectat şi masează încet. Încearcă să consumi în fiecare dimineaţă pe stomacul gol o cană din acest amestec.3. Pierderea părului. Amestecă ulei de măsline cald cu 1 lingură de miere şi 1 linguriţă de scorţişoară pudră. Întinde acest amestec pe păr şi lasă să îşi facă efectul timp de 30 minute. Ulterior clăteşte bine cu apă călduţă4. Infecţii urinare. Scapă de infecţiile urinare cu un pahar de apă caldă în care amesteci 1 linguriţă cu miere şi două cu scorţişoară pudră. 


5. Răceala.  O cană de apă caldă cu o lingură de miere şi un sfert de lingură de scorţişoară te scapă de tuse şi îţi desfundă sinusurile.

6.  Acnee.  Obţine o pastă din 3 linguri miere şi o linguriţă scorţişoară si pune-o pe zona afectată a feţei. Lasă să actioneze întreaga noapte iar dimineaţă clăteşte cu apă călduţă.


7. Respiraţie urât mirositoare.  Fă gargară cu miere şi scorţişoară amestecate cu apă fierbinte şi vei scăpa de mirosul urât al respiraţiei tale.8. Probleme cu stomacul. Mierea în combinaţie cu scorţişoara te scapă de senzaţia de balonare şi reduce intensitatea durerilor de stomac.Similar Posts