Liderul MISA, Gregorian Bivolaru a fost arestat

Liderul MISA, Gregorian Bivolaru a fost arestat

author
1 minute, 16 seconds Read

Gregorian Bivolaru, liderul MISA, a fost reţinut, vineri la Paris în timp ce participa la Salonul de anticariat Champerret.

5930108

„Salonul Champerret de Carte şi Manuscrise Vechi” care a început vineri, într-un spaţiu expoziţional din nordul Parisului, a fost locul în care liderul spiritual al MISA a fost identificat și reținut de către poliția franceză.

Acesta avea asupra lui acte de identitate false, bulgărești, poliția română având informații ca acesta a părăsit Suedia, țara în care se ascundea și care îi oferise azil politic pentru a participa la „Salonul Champerret de Carte şi Manuscrise Vechi” din Paris.

În 14 iunie 2013, Gregorian Bivolaru a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) la şase ani de închisoare cu executare pentru act sexual cu un minor în formă continuată, decizia fiind definitivă.

În continuare, acesta va fi extrădat în ţară, unde îşi va ispăşi condamnarea de şase ani de închisoare pentru trafic de persoane şi relaţii sexuale cu un minor, sentinţă definitivă primită de la Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie.

Poreclit „Guru” sau „Magnus Aurolsson“ conform Poliţiei Române, Bivolaru a fost acuzat că între anii 2002 şi 2004, fiind profesor de yoga şi mentor spiritual al mişcării MISA, a recrutat studente minore de yoga pe care le ţinea într-o stare de sclavie şi le exploata sexual. Bivolaru a întreţinut acte sexuale de mai multe ori cu minorele, dându-le bani şi alte beneficii.

Similar Posts