Totul despre Jack Daniel's: pret, sortimente si combinatii ideale

Totul despre Jack Daniel’s: pret, sortimente si combinatii ideale

author
2 minutes, 39 seconds Read

Istoria Jack Daniel’s incepe in 1866, in localitatea Lynchburg, din statul american Tennessee. Unicitatea sa este bine ilustrata de faptul ca, spre deosebire de bauturile americane din aceeasi gama, cunoscute sub numele de bourbon, prefera titulatura de „Tennessee Whiskey”.

Denumirea provine de la faptul ca bautura este filtrata strop cu strop prin carbune si apoi maturata in butoaie de stejar din productie proprie. In plus, creatorul brandului, Jasper Newton Daniel, s-a asigurat ca, la fiecare sortiment produs in distileria sa, sunt folosite intotdeauna aceleasi ingrediente: apa naturala din pestera Spring Hollow si distilat obtinut din porumb, grau si orz.

Iata care sunt cele mai interesante sortimente pe care le poti cumpara acum din magazinul online BeiCeVrei!

  • Old No. 7 – gustul clasic

Cel mai popular sortiment de whisky are un aspect de ambra intensa si un miros ce reprezinta o adevarata incantare pentru simturi. Pe masura ce te apropii de pahar, poti sa simti aroma de vanilie dulce si de caramel, cu o nota finala de stejar.

La degustare, se simte un echilibru intre dulce si lemnos, exact asa cum a fost creat de Jack in urma cu 150 de ani. Finish-ul este un carusel ce aduce inapoi dulceata zaharului brun si notele lemnoase, imprimate de butoaiele folosite la maturare.

Poti cumpara acest sortiment de Jack Daniel’s pret redus. Astfel, o sticla de 0,7 litri costa doar 75,04 lei, cu o reducere de 30% fata de pretul initial de 107,46 de lei.

  • Single Barrel – editie limitata

Single Barrel este o editie limitata, un whisky cu concentratie de alcool de 45%, maturat intr-un singur butoi. Are un aspect de ambra inchisa sau zahar ars si un gust mai sec decat cel clasic de Old No. 7, lasand in memorie un mix deosebit de fructe, condimente si lemn.

In magazinul online Beicevrei.ro poti sa beneficiezi de o reducere consistenta la cumpararea acestui produs. Poti cumpara acest tip de Jack Daniel’s la pret de 145,48 de lei, redus de la 203,93 de lei.

  • Jack Daniel’s Honey – dulceata, pentru un plus de savoare

Procesul de fabricatie al acestui sortiment este usor diferit. Dupa maturarea in butoaie de stejar, clasicul Old No. 7 este amestecat cu miere naturala si astfel e obtinuta aceasta varianta de Tennessee Honey, unul dintre cele trei mixuri dulci produse de companie, usor de savurat fie sec, fie in cocktail-uri si bauturi de tip long drink.

Poti cumpara o sticla de 0,7 litri din acest sortiment de: Jack Daniel’s la pret de numai 83,82 de lei, redus de la 107,46 de lei.

Totul despre Jack Daniel's: pret, sortimente si combinatii ideale

  • Sinatra Gift Pack – pentru cunoscatori!

Daca stii sa apreciezi bauturile fine si iubesti cu adevarat aceasta licoare, cu siguranta vei vrea sa incerci si editiile de colectie. De exemplu, te vei putea bucura acasa ori vei putea sa faci cadou varianta Sinatra Gift Pack, denumita in onoarea celebrului cantaret si actor.

In anii 1940, actorul american Jackie Gleason a recomandat bautura prietenului sau Frank Sinatra, care a devenit un mare fan. In onoarea acestui gentleman al artelor americane, Jack a realizat o licoare rafinata si eleganta, la fel ca personalitatile care s-au regasit in aceasta pasiune comuna.

In magazinul online Beicevrei.ro, poti cumpara o sticla de un litru din acest sortiment de Jack Daniel’s pret de 573 de lei, redus consistent de la pretul initial de 759,22 de lei.

Similar Posts