Iată câteva metode pentru a fi mereu vesel

Iată câteva metode pentru a fi mereu vesel

author
3 minutes, 0 seconds Read

Te gândeşti mereu ce să faci să nu îi superi pe cei din jurul tău? De câte ori te-a supărat cineva drag?
Toată lumea se supără pe toată lumea şi asta poate fără intenţie sau poate cu intenţie.

Iată câteva metode pentru a fi mereu vesel

Important este, de fapt, cum percepi tu răutatea celor din jur. Supărarea te poate face irascibil, motiv pentru care, vei supăra şi tu pe cineva din jurul tău.
Termenul de “supărare” poate fi înlăturat din vocabular, dacă ţi cont de aceste idei.

1. Nimeni nu are puterea de a te supăra

Dacă te superi sau nu este alegerea ta. Voinţa celui din jur nu este suficientă pentru a te afecta din acest punct de vedere. Ceea ce poate face cel de lângă tine cu ajutorul voinţei este să îţi provoace un disconfort, însă depinde de tine dacă te superi sau nu.

2. Defineşte ce înseamnă “a fi supărarea” pentru tine

Acest pas necesită ca tu să fii sincer cu tine, să conştientizezi ceea ce te supără, pentru ce merită să te intristezi şi pentru ce nu. De cele mai multe ori când eşti supărat refuzi să vorbeşti. Supărarea este doar un şantaj emoţional pentru cei din jurul tău

3. Îţi aduce supărarea armonie?

Cu siguranţă răspunsul la întrebarea asta o ştii şi anume că supărarea nu îţi aduce armonie. Prin supărare poţi aduce un sentiment de frică pentru cel care ţi-a provocat acest sentiment şi nimic mai mult, poate doar câteva gesturi în speranţa unei iertări din partea persoanei în cauză. Însă, acest comportament nu este nici pe departe unul armonios, ceea ce se întâmplă este de fapt o amăgire că tu ai reuşit să schimbi ceva, dar este doar un rol pe care îl joci şi nimic adevărat.

4. Supărarea dovedeşte că nu există o înţelegere în ceea ce înseamnă armonia

Dacă cineva este supărat înseamnă că acea persoană nu înţelege cum stă realitatea şi de asemenea nu înţelege ce este armonia. Un gest sau un comportament nu este un lucru atât de grav încât să te facă să stai supărat ore sau zile întregi. Este normal să te indispună pentru un scurt moment, însă nu mai mult.

5. Înţelege de unde ia naştere supărarea

Sentimentul de supărare nu ia naştere în exteriorul tău ci se dezvoltă în interiorul tău. Supărarea o creezi tu, în tine. Nu te poţi lăsa niciodată pătruns de supărare.
Ceea ce este important de reţinut este ca supărarea nu poate fi niciodată introdusă din exterior şi depinde de tine dacă o formezi sau nu în interior.

6. Supărarea te afectează doar pe tine

Când te superi, de fapt îţi faci ţie rău mai mult decât celui din jurul tău. Chiar dacă tu crezi că te vei răzbuna pe cei care te-au supărat şi că îi înveţi minte, de fapt lucrurile nu stau aşa. În primul rând trebuie să vezi ce impact are asupra ta şi după să priveşti la cei din jurul tău.
După ce ai citit asta, eu sper că vezi altfel lucrurile şi chiar dacă nu e uşor vei învăţa să controlezi sentimentele negative care îţi fac rău.

Eu îţi doresc ca în această zi să fii vesel şi plin de viaţă.

Similar Posts