marți, august 9, 2022

Iată care sunt magazinele cu cele mai mari reduceri pentru Crăciun

Date:

Share:

Crăciunul se apropie şi o dată cu el şi sosirea lui Moş Crăciun. Nu ai apucat încă să pregăteşti cadourile pentru cei dragi? Iată un top al magazinelor care oferă reduceri substanţiale în această perioadă pentru a te putea decide mai uşor.

Iată care sunt magazinele cu cele mai mari reduceri pentru Crăciun

Începând cu data de 27 noiembrie şi până în 24 decembrie, METRO are reduceri la mii de produse de sezon: ciocolată, cozonaci, bomboane de pom, jucării, băuturi alcoolice şi multe altele. Ca în fiecare an jucăriile sunt cele mai variate şi cele care beneficiază de cea mai mare reducere.

Leroy Merlin un magazin mare de bricolaj are în perioada 21 noiembrie şi 16 ianuarie reduceri la o gamă largă de produse. Astfel că, poţi cumpăra un set de mobilier de bucătărie cu doar 433 de lei sau un şemineu la 469 de lei. De asemenea, aici găseşti brazi naturali Nordmann la un preţ promoţional.

Dedeman oferă reduceri la lenjerii, electrocasnice, jucării, radiatoare sobe de teracota şi la diverse decoraţiuni pentru Crăciun.

Magazinele Mega Image au promoţii până în data de 23 decembrie, promoţii la dulciuri, ceaiuri, produse de îngrijire corporală, cafea, cozonac şi multe altele.

Un alt magazin cu reduceri mari în această perioadă este Carrefour. Acesta va avea reduceri până în 4 ianuarie. Carrefour deține o gamă foarte diversificată la jucării şi decoraţiuni. De asemenea, te poţi bucura de reduceri la electrocasnice, cărţi iar un brad natural în ghiveci va costa doar 16.9 lei.

În schimb dacă vrei o diversitate mai mare în ceea ce priveşte jucăriile, atunci cel mai recomandat este magazinul NORIEL, care până în data de 24 decembrie oferă reduceri cuprinse între 20% şi 70%.

ALTEX oferă reduceri la produse electrocasnice şi IT. Îţi poţi achiziţiona un laptop sau un televizor LED HD la doar 899,9 lei. În acelaşi timp telefoanele, maşinile de spălat, aspiratoarele beneficiază de reduceri substanţiale.

Cele mai citite

Top 3 Cea Mai Buna Oja Semipermanenta Pentru o Manichiura Impresionanta

Care Este Cea Mai Buna Oja Semipermanenta? Iata Mai Jos Topul Nostru Vrei sa iti faci o manichiura semipermanenta dar inca nu esti foarte familiarizata...

Cea mai buna freza de unghii electrica

Cea mai buna freza de unghii electrica Unghiile tehnice sunt din ce in ce mai cautate, datorita avantajelor pe care acestea le ofera, motiv pentru...

Top 5 cele mai bune carucioare 2 in 1

Daca ai ajuns la momentul in care trebuie sa te decizi care este cel mai bun model de carucioare copii, daca ar trebui sa...

Cum gasesc cel mai bun semineu electric cu sunet?

Semineele electrice au cucerit clientii de multi ani. Daca la inceput tehnologia era destul de incerta si nu se puteau obtine rezultate eficiente, iata...

Cum sa te protejezi de Coronavirus – Sfaturi Utile in Situatie de Criza

Ghid util ​ Noul Coronavirus a cauzat mii de decese la nivel mondial si continua sa se raspandeasca in ciuda eforturilor cadrelor medicale si a oamenilor...
spot_img