eMag lansează două branduri proprii de electrocasnice şi electronice

eMag lansează două branduri proprii de electrocasnice şi electronice

author
1 minute, 16 seconds Read

De multe ori m-am întrebat când va face eMag acest pas. Iată că a venit şi momentul în care compania va lansa două branduri proprii de electronice şi electrocasnice: Wink şi Star-Light.

eMag lansează două branduri proprii de electrocasnice şi electronice
Wink va avea device-uri mobile şi accesorii iar Star-Light electronice şi electrocasnice. Magazinul online eMAG are deja câteva modele de tablete Wink urmând ca în acest an să îşi extindă gama de produse.

„Prin produsele comercializate sub brandul Wink dorim că beneficiile tehnologiei actuale să devină accesibile unui public cât mai mare. Wink este un brand cool, tineresc, care se adresează clienţilor pasionaţi de mobilitate, conectivitate, dar care acordă o importanţă sporită investiţiei în achiziţia produsului”, a declarat George Costache, Director Comercial al Diviziei Mărci Proprii eMAG.
“Wink este un brand cool, tineresc, care se adresează clienţilor pasionaţi de mobilitate, conectivitate, dar care acordă o importanţă sporită investiţiei în achiziţia produsului”
,a adăugat acesta.

Se estimează că eMag va vinde 20.000 tablete Wink şi 20.000 smartphone-uri comercializate sub acelaşi brand în primul an de la lansare.

Cea mai recentă lansare este tableta Wink Elite 7.85, cu procesor Cortex A7 Quad-Core 1.3GHz şi ecran IPS de 7.85 inch.

La sfârşitul anului 2014 eMAG a lansat brandul propriu Star-Light, care oferă produse electrocasnice mici.

Televizoarele Star-Light încep de le 900 lei şi ajung până la 1700 lei. Momentan deţine trei modele de televizoare, urmând ca în viitorul apropiat să vină cu noi televizoare, cu echipamente audio, dar şi electrocasnice mari.

Sursa: Go4it

Similar Posts