Durerea în cot la români: O femeie a fost bătută într-un troleibuz din București de un grup de pensionari

Durerea în cot la români: O femeie a fost bătută într-un troleibuz din București de un grup de pensionari

author
1 minute, 21 seconds Read

Un filmuleț devenit viral zilele acestea ne scoate în evidență- oare pentru a câta oară- caracterul oamenilor care locuiesc în această țară. Nu vreau totuși să generalizez nu suntem toți la fel, provenim din regiuni diferite ale României, însă parcă Bucureștiul îi adună pe toți.

6153704

Scena cu bătaia din troleu este un lucru care începe să prindă tot mai mult contur în România zilelor noastre.

Desigur unii veți sări în apărarea doamnei care fumează în troleu. Veți spune că e doar o țigară elecronică și nu face rău.

Alții îl vor apăra mai mult pe bătrânelul bolnav care nu suportă ca cineva să fumeze lăngă el.

Una peste alta, ploaia de epitete revărsate de către participanții la ceartă, oare fac cinste acestor oameni? Ce caracter pot avea acești oameni? Cuvinte sau expresii de genul – boşorog pedofil,bagaboantă, curvă, Nu te-a mârlit bărbac-tu! ce impact pot avea asupra celorlalți din mijlocul de transport în comun?

Chiar așa ne doare în cot de ceea ce se petrece lângă noi?

Și nu cred că cineva este mai puțin vinovat în toată povestea asta. La fel de vinovați ca și femeia sau pensionarul sunt și ceilalți pasageri, și soferul troleului dar și cel care filmează.

Și nu, acesta nu este un film care să aducă audiență. Acesta este caracterul poporului român. Prin ăștia ne identificam noi.

Se pare că durerea în cot la români a devenit sport național.

Similar Posts