Scapă de 4 kilograme într-o săptămână cu ajutorul acestei băuturi miraculoase

Scapă de 4 kilograme într-o săptămână cu ajutorul acestei băuturi miraculoase

author
1 minute, 50 seconds Read


Dacă vrei să scapi de câteva kilograme, poţi să faci acest lucru foarte uşor cu ajutorul unei băuturi miraculoase formate din pătrunjel, lămâie şi miere.

Scapă de 4 kilograme într-o săptămână cu ajutorul acestei băuturi miraculoase

Acest amestec miraculos are efecte detoxifiante aducând organismului un plus de vitamine şi minerale în timp ce vă ajută să slăbiţi.

Pătrunjelul este un produs natural care ajută la eliminarea în mod eficient a toxinelor din organism. În plus, pătrunjelul are o mulţime de vitamine şi minerale esenţiale pentru organism – A, B, C, K, fier, potasiu având un rol esenţial în eliminarea kilogramelor în plus.

Amestecul de lămâie şi miere vă permite să acceleraţi metabolismul şi să grăbiţi arderea depozitelor adipoase. Lămâia conţine cantităţi generoase de vitamina C, precum şi de proteine necesare pentru refacerea nivelului de energie, iar mierea este o sursă excelentă de antioxidanţi şi zaharuri naturale care se absorb lent în sânge.

Tot ce trebuie să faceţi este să consumaţi această băutură dimineaţa pe stomacul gol, timp de o săptămână şi o să vedeți rezultatele. Nu uita însă că această băutură nu îţi şterge excesul de calorii, dacă mănânci nesănătos tot restul zilei. Dar, dacă urmaţi o dietă sănătoasă şi moderată, veţi obţine rezultate uimitoare, iar efectul va fi de durată.

Pentru a prepara băutura aveţi nevoie de: 
1 legătură de pătrunjel 1 lămâie

1 cană cu apă

Mod de preparare:
Se toacă mărunt pătrunjelul, de preferat este să îl tocaţi într-un blender. Scurgeţi sucul de lămâie şi adăugaţi apă. Beţi dimineaţa pe stomacul gol, timp de doar 5 zile, după care faceţi o pauză de 10 zile.

Această băutură ajuta la arderea caloriilor, în timp ce ne alimentează organismul cu vitamine şi minerale. Mai mult decât atât, pătrunjelul îmbunătăţeşte digestia şi reduc lichidele acumulate în organism care ne fac să părem şi mai graşi decât suntem.

http://www.realitatea.net/ce-se-intampla-daca-bei-o-bautura-cu-patrunjel-i-lamaie-timp-de-5-zile-pe-stomacul-gol_1681179.html

Similar Posts