După 25 de ani în care şi-a crezut fata moartă, o femeie a regăsit-o pe aceasta pe Facebook

După 25 de ani în care şi-a crezut fata moartă, o femeie a regăsit-o pe aceasta pe Facebook

author
1 minute, 48 seconds Read

Acum 25 de ani Cocuţa Buzatu a primit o veste cumplită, fiica ei decedase datorită unei pneumonii. După multă suferinţă şi speranţa aceasta a descoperit că fata ei de fapt trăieşte şi că a fost minţită de medicii spitalului.

După 25 de ani în care şi-a crezut fata moartă, o femeie a regăsit-o pe aceasta pe Facebook

Se presupune că fetiţa ei, Andreea ar fi fost furată, iar pentru ca instituţia să depăşească această nenorocire, au minţit că aceasta ar fi decedat.

Andreea s-a născut pe data 16 noiembrie 1989 în judeţul Timiş. În anul 1990 în luna ianuarie aceasta a fost internată în spital împreună cu surioara ei în vârstă de 4 ani.

Când s-a întors după fete, Andreea dispăruse. “Le-am lăsat acolo o vreme că trebuia să merg să muncesc, altfel nu aveam pâine. Când m-am întors după fete numai pe Petronela am găsit-o, Andreea nu mai era. Mi-au zis că a murit”, a declarat femeia.

Încercările ei de a găsi trupul fetei au fost fără folos, nimeni nu a avut pentru ea nici măcar o explicaţie.

După ani buni întâlnirea lor s-a datorat Facebook-ului. “Eu nu m-am împăcat cu ideea. Am ştiut că e în viaţă. Ca Dumnezeu are grijă de ea. Şi ne-am regăsit pe Facebook”, spune Cocuţa Buzatu.

Andreea a fost înfiată de către o familie din Canada, însă niciodată nu a renunţat să îşi caute familia chiar dacă nu a reuşit să găsească nici măcar un indiciu.

Soarta le-a adus pe cele două împreună, fără a şti că sunt mama şi fica, acestea erau prietene pe Facebook pe o pagină dedicată României.

Din discuţie în discuţie acestea au descoperit adevărul surprinzător, atât pentru mama cât şi pentru fiică: “A fost emoţionant pentru mine. Am stat şi ne-am uitat una la alta, am plâns. 25 de ani de întrebări. Toată viaţa am căutat şi în câteva secunde a fost gata”, declară fiica femeii Andreea Dawn.

Ulterior fata a venit în România pentru a se bucura împreună cu mama ei că s-au regăsit.

Similar Posts