După 25 de ani în care şi-a crezut fata moartă, o femeie a regăsit-o pe aceasta pe Facebook

author
1 minute, 48 seconds Read

Acum 25 de ani Cocuţa Buzatu a primit o veste cumplită, fiica ei decedase datorită unei pneumonii. După multă suferinţă şi speranţa aceasta a descoperit că fata ei de fapt trăieşte şi că a fost minţită de medicii spitalului.

Se presupune că fetiţa ei, Andreea ar fi fost furată, iar pentru ca instituţia să depăşească această nenorocire, au minţit că aceasta ar fi decedat.

Andreea s-a născut pe data 16 noiembrie 1989 în judeţul Timiş. În anul 1990 în luna ianuarie aceasta a fost internată în spital împreună cu surioara ei în vârstă de 4 ani.

Când s-a întors după fete, Andreea dispăruse. “Le-am lăsat acolo o vreme că trebuia să merg să muncesc, altfel nu aveam pâine. Când m-am întors după fete numai pe Petronela am găsit-o, Andreea nu mai era. Mi-au zis că a murit”, a declarat femeia.

Încercările ei de a găsi trupul fetei au fost fără folos, nimeni nu a avut pentru ea nici măcar o explicaţie.

După ani buni întâlnirea lor s-a datorat Facebook-ului. “Eu nu m-am împăcat cu ideea. Am ştiut că e în viaţă. Ca Dumnezeu are grijă de ea. Şi ne-am regăsit pe Facebook”, spune Cocuţa Buzatu.

Andreea a fost înfiată de către o familie din Canada, însă niciodată nu a renunţat să îşi caute familia chiar dacă nu a reuşit să găsească nici măcar un indiciu.

Soarta le-a adus pe cele două împreună, fără a şti că sunt mama şi fica, acestea erau prietene pe Facebook pe o pagină dedicată României.

Din discuţie în discuţie acestea au descoperit adevărul surprinzător, atât pentru mama cât şi pentru fiică: “A fost emoţionant pentru mine. Am stat şi ne-am uitat una la alta, am plâns. 25 de ani de întrebări. Toată viaţa am căutat şi în câteva secunde a fost gata”, declară fiica femeii Andreea Dawn.

Ulterior fata a venit în România pentru a se bucura împreună cu mama ei că s-au regăsit.

Similar Posts