Declarații surprinzătoare ale lui Marian Vanghelie despre Victor Ponta

Declarații surprinzătoare ale lui Marian Vanghelie despre Victor Ponta

author
2 minutes, 22 seconds Read

După ce a fost exclus din PSD împreună cu Mircea Geoană, Marian Vanghelie a pornit un adevărat război cu Victor Ponta, președintele actual al PSD.

Declarații surprinzătoare ale lui Marian Vanghelie despre Victor Ponta

Invitat în cadrul mai multor show-uri televizate, Marian Vanghelie a lansat o serie de acuze la adresa lui Victor Ponta. Marian Vanghelie a spus că „Victor Ponta e în stare să se facă preș” în fața președintelui.

„Orice om, când câștigă alegerile, trebuie să îl respecți. A câștigat! Mă uit cu respect, cred că vrea să caute formule, toată formula asta complicată a societății românești și a politicii românești, și încearcă să caute soluții. Venind nou în politica mare din calitatea de primar la Sibiu, nu e așa usor. Nu se pot învăța lucrurile în două zile. Numai până capeți informațiile necesare pentru a lua decizii… Cred că se vor întâmpla lucruri”, a spus Marian Vanghelie, care a adăugat că a vrut ca Victor Ponta să devină președinte „pentru partid, nu pentru el, că nu era vorba despre Victor Ponta”.

„Nu l-am agreat niciodată, pentru că – am să fiu lipsit de modestie – sunt un om foarte pragmatic și pot să citesc pe cineva… dacă mă uit la Victor Ponta, rar am văzut calități la el”, a mai spus fostul vicepreședinte PSD.

Întrebat cum colaborează Victor Ponta cu Klaus Iohannis, Marian Vanghelie a răspuns: „Uitați-vă un pic la Victor Ponta din campanie și dinaintea campaniei, cum vorbea cu Klaus Iohannis. A spus că Klaus Iohannis de doi metri și nu știu cât a venit la el umil, s-a lăsat în jos. Și asta nu cred! A vrut să-l umilească pe Klaus Iohannis, el venind și citind niște cartoane. E adevărat, Klaus… n-a spus prea multe lucruri, dar i-a spus să nu mai citească de pe cartoane. A căutat toate formulele de a-l jigni și astăzi e în stare să se facă preș”.

„Da! El e în stare să se facă preș”, a asigurat primarul sectorului 5, amintind de o declarație a lui Victor Ponta, pe Facebook, în care premierul ar fi spus, după vizita lui Klaus Iohannis în Franța, la invitația lui Francois Hollande, că „România e reprezentată la cel mai înalt nivel”.

„Când se ducea Traian Băsescu la Consiliul European, România nu era reprezentantă la cel mai înalt nivel? De ce făcea circul ăla timp de o săptămână? Și că vrea să se ducă, și că vrea să reprezinte România, și că el în calitate de prim-ministru… Păi nu era cel mai înalt nivel? El se gândește acum la problemele lui cu Ghiță”, a mai spus Marian Vanghelie.

Sursa: Digi24

Similar Posts