De ce sa eviti sa te desparti de cel iubit pe Facebook

De ce sa eviti sa te desparti de cel iubit pe Facebook

author
0 minutes, 57 seconds Read

Un profesor de la o prestigioasa universitate din Indiana ne explica de ce in cazul in care partenerul tau incearca sa se desparta de tine si face public acest lucru pe Facebook, esti ranit de doua ori.

De ce sa eviti sa te desparti de cel iubit pe Facebook

Nu multa lume stie insa ca schimbarea statusului de Facebook, din “intr-o relatie” in “singur”, este privilegiul persoanei parasite.

Intr-un interviu pentru The Guardian, Ilana Gershon, profesor la Universitatea din Indiana,ne explica care sunt “bunele maniere” in cazul despartirilor care se produc online.

Potrivit unui sondaj realizat de aceasta doar unii considera ca cel parasit trebuie sa fie primul care isi schimba statusul de Facebook.

Totusi, Ilana Gershon considera ca “in era digitala inima iti este franta de doua ori in astfel de cazuri. Prima data atunci cand esti parasit. A doua oara atunci cand ai pierdut controlul asupra modului in care prietenii si familia afla despre despartire, un control pe care cei parasiti cred ca trebuie sa-l aiba”.

Concluzia la care s-a ajuns este ca fiecare persoana are un anumit tipar si anumite reguli atunci cand isi anunta despartirea pe Facebook, insa cu toate acestea ranile provocate de despartire ii afecteaza pe amandoi.

Similar Posts