marți, august 9, 2022

De ce nu trebuie să combini niciodată bijuteriile de aur cu cele de argint

Date:

Share:

Bijuteriile joacă un rol important în viaţa noastră cotidiană. Accesorizate potrivit pot face o ţinută banală să pară ieşită din tipare.

De ce nu trebuie să combini niciodată bijuteriile de aur cu cele de argint

Nu întâmplător bijuteriile cele mai apreciate de doamne sunt cele de aur, bijuteriile din acest material preţios fiind purtate încă din cele mai vechi timpuri.

Aurul a fost şi este un simbol al opulentei, al bogăţiei aşa că este de la sine înţeles de ce este preferat înaintea altor metale preţioase.

Însă potrivit unor specialişti nu toate persoanele pot să poarte aur. Ei nu recomandă purtarea aurului de către persoanele stresate, care locuiesc în marile metropole și au un mod de viață activ, deoarece aceste podoabe pot să le influenţeze negativ.

Pentru aceste persoane, aurul poate să provoace afecțiuni ale sistemului nervos, depresii, crize de nervozitate și stres continuu. Se recomandă purtarea aurului de către persoanele cu o viață mai puțin activă și cu mai puține evenimente și emoții.

Aurul atrage succesul și îi încarcă cu putere doar pe acei oameni care duc o viață liniștită și echilibrată.

Pe de altă parte nu se recomandă purtarea bijuteriilor de argint combinate cu cele din aur asta deoarece argintul are rolul de a calma, de a linişti pe cel care îl poartă în vreme ce aurul este o sursă de energie, putere, stimulator de pofte şi dorinţe. Purtarea celor două metale cauzează un dezechilibru major în personalitatea celui care le poartă, putând să provoace diferite boli, insuccese și schimbări de dispoziție.

Legile karmice spun că nu le poţi avea pe toate în viaţă: argintul reprezintă lumea spirituală, liniştea sufletească, în timp ce aurul simbolizează lumea materială, luxul.

Medicii recomandă purtarea bijuteriilor din aur în cazul asteniei, a bolilor de inimă şi stomac în vreme ce argintul este recomandat a se purta pentru a calma iritabilitatea, stresul şi durerile de cap.

Potrivit legilor ezotericii dacă se poartă mult timp una și aceeași bijuterie aceasta trebuie să fie îngrijită pentru că altfel atrage energie negativă. De asemenea se recomandă schimbarea cât mai des a bijuteriilor, lucru care poate să aducă abundenţă în viața ta și evenimente care pot să-ți schimbe pozitiv soarta.

Cele mai citite

Top 3 Cea Mai Buna Oja Semipermanenta Pentru o Manichiura Impresionanta

Care Este Cea Mai Buna Oja Semipermanenta? Iata Mai Jos Topul Nostru Vrei sa iti faci o manichiura semipermanenta dar inca nu esti foarte familiarizata...

Cea mai buna freza de unghii electrica

Cea mai buna freza de unghii electrica Unghiile tehnice sunt din ce in ce mai cautate, datorita avantajelor pe care acestea le ofera, motiv pentru...

Top 5 cele mai bune carucioare 2 in 1

Daca ai ajuns la momentul in care trebuie sa te decizi care este cel mai bun model de carucioare copii, daca ar trebui sa...

Cum gasesc cel mai bun semineu electric cu sunet?

Semineele electrice au cucerit clientii de multi ani. Daca la inceput tehnologia era destul de incerta si nu se puteau obtine rezultate eficiente, iata...

Cum sa te protejezi de Coronavirus – Sfaturi Utile in Situatie de Criza

Ghid util ​ Noul Coronavirus a cauzat mii de decese la nivel mondial si continua sa se raspandeasca in ciuda eforturilor cadrelor medicale si a oamenilor...
spot_img