De ce nu trebuie să combini niciodată bijuteriile de aur cu cele de argint

De ce nu trebuie să combini niciodată bijuteriile de aur cu cele de argint

author
1 minute, 53 seconds Read

Bijuteriile joacă un rol important în viaţa noastră cotidiană. Accesorizate potrivit pot face o ţinută banală să pară ieşită din tipare.

De ce nu trebuie să combini niciodată bijuteriile de aur cu cele de argint

Nu întâmplător bijuteriile cele mai apreciate de doamne sunt cele de aur, bijuteriile din acest material preţios fiind purtate încă din cele mai vechi timpuri.

Aurul a fost şi este un simbol al opulentei, al bogăţiei aşa că este de la sine înţeles de ce este preferat înaintea altor metale preţioase.

Însă potrivit unor specialişti nu toate persoanele pot să poarte aur. Ei nu recomandă purtarea aurului de către persoanele stresate, care locuiesc în marile metropole și au un mod de viață activ, deoarece aceste podoabe pot să le influenţeze negativ.

Pentru aceste persoane, aurul poate să provoace afecțiuni ale sistemului nervos, depresii, crize de nervozitate și stres continuu. Se recomandă purtarea aurului de către persoanele cu o viață mai puțin activă și cu mai puține evenimente și emoții.

Aurul atrage succesul și îi încarcă cu putere doar pe acei oameni care duc o viață liniștită și echilibrată.

Pe de altă parte nu se recomandă purtarea bijuteriilor de argint combinate cu cele din aur asta deoarece argintul are rolul de a calma, de a linişti pe cel care îl poartă în vreme ce aurul este o sursă de energie, putere, stimulator de pofte şi dorinţe. Purtarea celor două metale cauzează un dezechilibru major în personalitatea celui care le poartă, putând să provoace diferite boli, insuccese și schimbări de dispoziție.

Legile karmice spun că nu le poţi avea pe toate în viaţă: argintul reprezintă lumea spirituală, liniştea sufletească, în timp ce aurul simbolizează lumea materială, luxul.

Medicii recomandă purtarea bijuteriilor din aur în cazul asteniei, a bolilor de inimă şi stomac în vreme ce argintul este recomandat a se purta pentru a calma iritabilitatea, stresul şi durerile de cap.

Potrivit legilor ezotericii dacă se poartă mult timp una și aceeași bijuterie aceasta trebuie să fie îngrijită pentru că altfel atrage energie negativă. De asemenea se recomandă schimbarea cât mai des a bijuteriilor, lucru care poate să aducă abundenţă în viața ta și evenimente care pot să-ți schimbe pozitiv soarta.

Similar Posts