<strong>Daruri create special pentru cel care le primeste</strong>

Daruri create special pentru cel care le primeste

author
4 minutes, 29 seconds Read

Barbati aflati acum la casele lor nu pot uita cum  in copilarie, de Craciun, bunica le punea sub brad un fular sau un pulovar crosetat cu multa dragoste de mainile ei muncite si ridate. Poate ca avea pensia mica sau nu gasea ceea ce ar fi dorit prin magazine. Da, au fost timpuri cand nu era belsugul de acum, cand oamenii nu isi puteau cumpara nici zahar, nici portocale sau banane in cantitatile dorite si fara sa stea la coada. Gestul bunicii care nu poate fi uitat niciodata se poate insa explica printr-o iubire atat de mare, incat dorea sa lucreze ea insasi darurile pentru cei dragi ca acestea sa fie unice.

Exista cadouri create special pentru cel care le primeste, iar el ar trebui sa fie marcat de aceasta noblete a celui care daruieste mult timp. Ele au pus in miscare imaginatia, priceperea, materialele necesare si au rezultat acele cadouri unice care definesc o parte din personalitatea celui care le primeste.

Merita toata aprecierea cel care nu ofera orice dar, ci cauta unul original, din categoria tricouri personalizate.

Ce inseamna un tricou personalizat special pentru cineva drag?

1. Tricou realizat cu fotografia persoanei respective si cu un mesaj de multumire, de apreciere sau de incurajare. E nobil ca un sot sa ii comande sotiei sale un tricou cu cea mai frumoasa poza a ei pe care sa imprime mesajul: „Puterea mea”, ”Cea mai harnica si intelegatoare sotie” sau „Partenera ideala”.

2. Tricou personalizat cu o poza facuta in concediu cu un peisaj de vis de care persoana respectiva s-a arata incantata, despre care a spus ca nu il poate uita si ca isi doreste sa il revada mereu.

3. Tricou avand imprimat pe piept o poza cu animalul favorit, cu pasiunea in care investeste timp si bani, cu simbolurile care o reprezinta.

Toate acestea se pot face pe site-ul firmei Tricouri-misto, prin intermediul aplicatiei Personalizari, Creeaza propriul tau tricou, bluza, hanorac, sapca sau cana. Exista tricouri gata imprimate in magazin cu mesaje amuzante, dar modelele acestea nu sunt unice. Cumparatorul ar trebui sa profite de sansa de a oferi cuiva drag un cadou unic, cu totul si cu totul original, mai ales ca nu costa mult.

Aceste tricouri cu grafica personala se pot realiza si pentru oamenii care lucreaza intr-un anumit departament al unei firme, spital, scoli. Acolo unde se poarta uniforma, tricourile imprimate in acest magazin ar putea deveni o parte componenta a ei. Care ar putea fi motivele alegerii?

-La comenzi de peste 200 de lei in Bucuresti si peste 250 de lei in tara, livrarea produselor este gratuita.

-O comanda minima de 350 de lei inseamna o economie de 7 % (discount oferit de magazin), la cumparaturi in valoare de 550 lei, reducerea va fi de 9 %, iar la comenzi de 750 de lei se primeste o reducere de 11 5.

-Tricourile pot fi personalizate pentru a face gratuit publicitate sectiei respective sau activitatii acesteia.

-Materialul din care sunt realizate tricourile este bumbac de calitate premium, ceea ce inseamna si durata mare de viata, cu pastrarea aspectului dupa multe spalari, dar si comportament prietenos cu pielea. Bumbacul este materialul dorit de oricine, fiindca nu produce alergii pe piele, cel care il poarta nu transpira in el, ci se simte comod.

-Imprimeul are aceeasi durata de viata ca tesatura.

Tricourile imprimate reprezinta cadouri ideale si pentru a anumita clasa de elevi, o grupa de la gradinita, fiindca toti copiii vor primi produse la fel si ele vor fi pastrate ca amintire, cand vor ramane mici.

Cluburi sportive si cluburi de elevi, echipe de fotbal isi comanda tricourile personalizate de pe site-ul acestui magazin si le poarta cu placere. Preturile sunt excelente, raportate la calitatea produselor si la originalitatea lor.

Exista si modele personalizate, expuse pe site, pentru cei care nu au nici timp, nici imaginatie sa creeze un tricou cu grafica personala. Toate produsele din acest magazin au stil, fiind diferite de cele din magazinele de cartier. Culorile sunt atragatoare, mesajele amuzante, uneori ele surprind ca ultimul vers al unei epigrame.

Exista oferte si pentru cei care nu dispun de bani multi. De la categoria reduceri se pot cumpara multa cadouri cu mai putin de 20 de lei. O bluza, un tricou imprimat sau un hanorac cu 20 de lei cu siguranta ca nu se va mai gasi in alta parte.  Si hanoracul personalizat reprezinta o alegere inspirata, fiindca are si gluga, este si grosut si poate fi purtat in zilele reci, atat pe munte, cat si pe strazile oraselor.

Canile se pot personaliza si ele cu grafica persoanei care le comanda sau se pot cumpara cu mesaje amuzante sau cani tematice de Craciun, cani meserii, cani filme si seriale. Si aceste produse sunt utile fiindca la serviciu si acasaoamenii beau cafea sau alte lichide din canile lor si este bine sa le poata recunoaste.

Cel mai bun bucatar poate avea cana lui din care sa bea cu mandrie, inginerul poate avea cana lui, iar programatorul o cana imprimata cu un desen tematic.

Pentru mari si mici, pentru pretentiosi si mai putin pretentiosi cadoul pe care il vor gasi sub brad se afla pe site-ul magazinului prezentat mai sus. El poate fi comandat de acasa, fara stres, aglomeratie  si alergatura si la o comanda mai consistenta financiar, livrarea va fi gratuita.

E divin cand oamenii isi fac unii altii daruri si darul cel mai de pret este acela ca se straduiesc sa isi faca reciproc viata mai frumoasa!

Similar Posts