marți, iulie 5, 2022

Încredere şi bucurie aduse femeilor care se confruntă cu căderea părului cu ajutorul artei

Date:

Share:

O organizație foloseşte numai ingrediente naturale într-un mod artistic pentru a ajuta femeile care se confruntă cu o problemă traumatizantă şi anume căderea părului.

2249977

„Henna vindecă” a fost demarată de către fotograful canadian Frances Darwin în anul 2011 cu un mic grup de voluntari din Toronto, crescând ulterior la o comunitate de 150 de artiști din întreaga lume.

Aceşti artişti folosesc coloranți naturali, care rezistă până la două săptămâni, pentru a picta modele complicate pe capul clienților lor.

Organizația oferă „coroane” profesionale din henna şi servicii de fotografie ca o modalitate de a vindeca suferinţa oamenilor datorită căderii părului și a-i ajuta să se ​​simtă frumoşi şi încrezători.

6187785

„Pentru mine este un proiect făcut din pasiune”, a declarat Darwin pentru The Huffington Post într-un e-mail. „Cred cu tărie în puterea artei”.

Multe dintre femeile care folosesc acest serviciu au o boală numită alopecie care duce la pierderea parţială sau totală a părului fără a pune în pericol viaţa lor. Dar unele dintre ele se confruntă cu căderea părului ca urmare a unor tratamente de chimioterapie.

„Aceasta este o mişcare de încurajare, într-adevăr, doar pentru a deveni confortabili cu ceea ce suntem”, a precizat Karen McKinney, care a apelat la o coroană cu henna pentru fiica.

1468196

Sunt femei care nu au ştiut că au această boală, până când, şi-au pierdut tot părul în mai puţin de două săptămâni. Acest lucru este foarte traumatizant şi poate rămâne fără păr câţiva ani sau chiar toată viaţa. De cele mai multe ori sunt supuse unor tratamente chinuitoare cu injecţii dureroase.

Multe dintre aceste femei când merg pe stradă sunt privite cu milă şi compătimire deoarece oamenii din jur consideră că motivul pentru care nu au păr este faptul că suferă de cancer.

Cele mai citite

Top 3 Cea Mai Buna Oja Semipermanenta Pentru o Manichiura Impresionanta

Care Este Cea Mai Buna Oja Semipermanenta? Iata Mai Jos Topul Nostru Vrei sa iti faci o manichiura semipermanenta dar inca nu esti foarte familiarizata...

Cea mai buna freza de unghii electrica

Cea mai buna freza de unghii electrica Unghiile tehnice sunt din ce in ce mai cautate, datorita avantajelor pe care acestea le ofera, motiv pentru...

Top 5 cele mai bune carucioare 2 in 1

Daca ai ajuns la momentul in care trebuie sa te decizi care este cel mai bun model de carucioare copii, daca ar trebui sa...

Cum gasesc cel mai bun semineu electric cu sunet?

Semineele electrice au cucerit clientii de multi ani. Daca la inceput tehnologia era destul de incerta si nu se puteau obtine rezultate eficiente, iata...

Cum sa te protejezi de Coronavirus – Sfaturi Utile in Situatie de Criza

Ghid util ​ Noul Coronavirus a cauzat mii de decese la nivel mondial si continua sa se raspandeasca in ciuda eforturilor cadrelor medicale si a oamenilor...
spot_img