Cele mai bune si emoționante mesaje publicitare din cadrul Super Bowl-ului American

Cele mai bune si emoționante mesaje publicitare din cadrul Super Bowl-ului American

author
2 minutes, 6 seconds Read

Anul acesta se întâmplă pe 2 februarie. Aceasta va fi ziua în care America va fierbe.Cele mai bune si emoționante mesaje publicitare din cadrul Super Bowl-ului American

Fotó: Wikipedia

Nu cred că este cineva care să nu fii auzit de Super Bowl. Și dacă este cineva- atunci să-ți spun repede despre ce este vorba.

Super Bowl-ul în fotbalul american profesionist, este meciul pentru campionat a National Football League (NFL). Meciul, împreuna cu festivitățile alcătuiesc duminică Super Bowl-ul. De-a lungul anilor a devenit cel mai urmărit program de televiziune din SUA, și reprezintă aproape o sărbătoare natională pe continetul american. Mulți cântăreți americani au cântat în deschiderea Super Bowl-ului și în timpul ceremoniilor din pauza meciului. Duminica Super Bowl-ului este a doua mare zi în privința consumului de mâncare din SUA. Drepturile de televizare sunt deținute în fiecare an de o singură televiziune importantă (acum postul NBC) în SUA, iar difuzarea anuala este faimoasă datorită celei mai scumpe publicitați din an. Ca rezultat, publicitatea urmărită în timpul Super Bowl-ului a devenit un obicei a acestui eveniment anual.

Anul acesta soprană americană Renee Fleming va deveni prima cântăreață de operă care va intona imnul național al SUA, în deschiderea Super Bowl-ului, ea declarând că “va fi cu siguranță evenimentul cel mai important din viața mea”.

Pe lângă spectacolul sportiv, Super Bowl-ul reprezintă și o adevărată “noapte a devoratorilor de publicitate”.

Marile companii din lume se bat pentru a obține spațiu publicitar în cadrul acestei finale, un minut de publicitate ajungând să coste 8 milioane de dolari.

Și ca să vezi despre ce reclame ar fi vorba te las să savurezi o parte dintre ele, rămânând la latitudinea ta să apreciezi dacă a meritat sau nu efortul financiar.

Legătura specială dintre un pui de Labrador și un cal Clydesdale

Luați cheia albastră și vă veți întoarce la luxul pe care îl cunoașteți. Luați cheia roșie și nu veți mai privi niciodată luxul la fel

Linia vestimentară H&M David Beckham Bodywear

Câinele hibrid. Germanii au creat o nouă rasă de câine (virtuală desigur), denumită Doberhuahua. Adică un mix între un doberman și un chihuahua.

Arnold Schwarzenegger jucând ping-pong într-o reclamă în care nici măcar nu este el actorul principal. Și dacă tot urmărești clipul, fi atent la Don Cheadle, care intră cu o lamă (da! un animal) într-un lift!

Sursă: Wikipedia

Similar Posts