marți, iulie 5, 2022

3 femei celebre, care au fost concediate odată, dar nu au renunțat la visurile lor

Date:

Share:

”Depinde în totalitate de tine ce faci cu viața ta. Ai la dispoziție toate resursele și instrumentele. Depinde doar de tine dacă le folosești” – Cherie Carter-Scott.

3 femei celebre, care au fost concediate odată, dar nu au renunțat la visurile lor

Ai fost concediată și nu știi ce să faci cu viața ta? Nu mai ai nici o speranță? Și nu mai ai încredere în tine? Multe femei simt că s-a sfârșit lumea, după ce au concediate, dar nu trebuie niciodată să gândești așa negativ.

Când ceva se sfârșește, urmează întodeauna un nou început.

Vă prezentăm câteva dintre femei, care odată și-au pierdut locul de muncă, dar au reușit, cu încredere în sine, și au devenit apoi faimoase.

J.K. Rowling

Ai fi crezut că K. Rowling a lucrat odată ca și secretară? Da, a lucrat, până când a fost concediată de șeful ei, pe motiv că era prea visătoare la locul de muncă.

Cu toate astea, Rowling nu și-a pierdut speranța, a profitat de oportunitatea, ca mintea ei să zboare liber în lumea fanteziei.

Mintea ei plină de imaginație și fantezie a născut povestea spectaculoasă a lui Harry Potter. În cazul în care nu ar fi fost concediată, probabil, Rowling încă stătea în spatele unui birou, visând să devină faimoasă.

Dacă privim pozitiv disponibilizarea lui Rowling, putem să spunem că succesul ei se datorează eșecului de la locul de muncă. Astăzi se poate mândri cu faimă și mai multe miliarde de dolari, așa că a procedat corect, când nu și-a pierdut speranța și a avut încredere în sine. Deoarece a luptat pentru visurile ei, a acționat și a câștigat!

Kate Walsh (Anatomia lui Grey)

Kate Walsh, de asemenea, datorită puterii credinței a devenit o femeie de succes. Surprinzător, celebra actriță din Anatomia lui Gray a lucrat ca și chelneriță în Burger King, când, probabil, doar visa să devină o femeie celebră și plină de succes.

A avut forța și încrederea în sine de a merge mai departe, a primit rolul lui Dr. Addison Montgomery în serialul Anatomia lui Grey, și de atunci nu s-a mai oprit.

Uimitorul succes se datorează faptului că a avut încredere în sine, nu și-a pierdut speranța și în final și-a realizat visul. A devenit o femeie de succes, celebră și bogată.

Oprah Winfrey (The Oprah Winfrey Show)

Pe lângă J.K. Rowling și Kate Wlash să spunem câteva cuvinte și despre Oprah Winfrey, regina mass-mediei, care de asemenea a fost concediată de la locul ei de muncă, în anul 1977, ea fiind prezentatoarea știrilor de la ora șase.

Dar Winfrey nu s-a lăsat, a pornit pe drumul care i-a adus succesul, faima și bogăția. Ea nu a renunțat la visele ei, nu și-a pierdut din vedere obiectivul pentru nici o clipă.

A vrut să devină o prezentatoare celebră, și a avut credință suficientă și putere pentru a-și realiza visul. A devenit celebră în întreaga lume, și acum este pe lista cu cele mai influente persoane din mass-media. A meritat să lupte pentru visurile ei.

Cele trei femei nu sunt singurele care au reușit să-și îndeplinească visul, mai există multe femei de succes, care au îndrăznit să lupte pentru idealurile lor, chiar dacă le era greu, când și-au pierdut locul de muncă.

Așa că nu-ți pierde speranța, nu renunța la luptă, și tu poți să-ți îndeplinești visul, chiar dacă în momentul acesta simți că nu mai este speranță. Ai încredere în propriile forțe și mergi înainte!

Succes!

Cele mai citite

Top 3 Cea Mai Buna Oja Semipermanenta Pentru o Manichiura Impresionanta

Care Este Cea Mai Buna Oja Semipermanenta? Iata Mai Jos Topul Nostru Vrei sa iti faci o manichiura semipermanenta dar inca nu esti foarte familiarizata...

Cea mai buna freza de unghii electrica

Cea mai buna freza de unghii electrica Unghiile tehnice sunt din ce in ce mai cautate, datorita avantajelor pe care acestea le ofera, motiv pentru...

Top 5 cele mai bune carucioare 2 in 1

Daca ai ajuns la momentul in care trebuie sa te decizi care este cel mai bun model de carucioare copii, daca ar trebui sa...

Cum gasesc cel mai bun semineu electric cu sunet?

Semineele electrice au cucerit clientii de multi ani. Daca la inceput tehnologia era destul de incerta si nu se puteau obtine rezultate eficiente, iata...

Cum sa te protejezi de Coronavirus – Sfaturi Utile in Situatie de Criza

Ghid util ​ Noul Coronavirus a cauzat mii de decese la nivel mondial si continua sa se raspandeasca in ciuda eforturilor cadrelor medicale si a oamenilor...
spot_img