Cum să obţii un machiaj Smoky Eye perfect

Cum să obţii un machiaj Smoky Eye perfect

author
1 minute, 4 seconds Read

Cum să obţii un machiaj Smoky Eye perfect

Pasul 1 și 2 Umbra tip bronz are un efect extraordinar pentru ochii, indiferent de culoare. Fă o umbră medie de bronz atât pe pleoapa superioară cât şi sub linia ochilor.

Pasul 3 și 4 Fardul rezistă mai mult atunci când este aplicat cu o pensulă umedă. Umeziți o perie dermatograf pentru a aplica un strat de umbră maro, pe care îl amesteci ulterior în sus. Apoi, utilizați același umbră maro sub linia genelor într-o linie subțire.

Pasul 5 și 6 Închide linia genelor mai mult cu o linie neagră şi se amestecă în sus, folosind aceeași perie umedă. Asigură-te că faci același lucru şi pe linia genelor de dedesubt.

Pasul 7 Adaugă ușor o umbră strălucitoare cu ajutorul unui fard cu câteva nuanțe mai deschise faţă de bronzul folosit, pe pleoapa superioară pentru a atenua aspectul de culoare întunecată.

Pasul 8 Schiţează umbra existentă cu un fard maro mat, pornind de la colţul interior mergi tot drumul în jurul întregului ochi. Acest lucru creează mai multă profunzime și într-adevăr joacă un rol important în aspectul smokiness.

Pasul 9
Evidențiază colţul interior al ochiului. Aplică machiaj maro pe colțul interior al ochiului pentru contrast.

Pasul 10 Aplică două straturi din rimelul tău preferat.

Similar Posts