Chiar dacă a picat examenul de conducere de 110 ori încă nu renunţă!

Chiar dacă a picat examenul de conducere de 110 ori încă nu renunţă!

author
1 minute, 16 seconds Read

O tânără londoneză în vârstă de 28 de ani încearcă de ceva timp să obţină permisul de conducere. Pentru aceasta a cheltuit o avere, însă nu a reuşit să treacă de proba teoretică, suma cheltuită fiind de aproximativ 4.280 euro.

Chiar dacă a picat examenul de conducere de 110 ori încă nu renunţă!

Potrivit documentelor furnizate de Driving Standards Agency (DSA) tânăra a încercat de 110 ori să treacă această probă dar a fost în zadar.

Un alt tânăr de 30 de ani a picat examenul de 86 de ori, iar un bărbat de 40 de ani a reușit să obțină permisul de conducere la a 80-a încercare.

Dacă e să ne raportăm la proba practică, recordul este deţinut de un bărbat de 40 ani. Acesta a încercat de 37 ori şi încă nu a reuşit.

Oare cum se vor descurca aceştia în trafic după ce reuşesc într-un final să obţine permisul de conducere?

În România permisul se obţine în funcţie de regiune şi bineînţeles de nivelul de pregătire. Cele mai multe examene picate se înregistrează în judeţele Harghita, Giurgiu şi Covasna.

În Harghita, aproape 70% dintre cei care susţin examenul auto îl pică, iar la Giurgiu şi Covasna aproximativ 67%, potrivit Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.

De asemenea, judeţele Olt şi Ilfov au înregistrat rezultare slabe din acest punct de vedere.

Acuma aș vrea să știu și părerea ta, care crezi că sunt cei necivilizați șoferi din România? Din ce județ?

Similar Posts