Cum să îți faci viața din apartament mai ușoară

asian man sitting on sofa and using smart home control app on mobile phone with augmented reality view of IOT connected objects in apartment; Shutterstock ID 2004138026; purchase_order: Arnaud POURPOINT; job: ; client: Relaxnews / ETX / Daily Up; other:

Cum să îți faci viața din apartament mai ușoară

author
3 minutes, 27 seconds Read

Avem pentru tine de data aceasta câteva sfaturi utile ce pot fi folosite sau aplicate de către cetățenii care locuiesc în apartamente. Uneori viața poate fi dificilă, iar cu alte ocazii, totul se poate transforma în cea mai frumoasă experiență a ta. Diferența dintre cele două este că unii locatari care locuiesc în apartamente aplică niște strategii sau metode care le face viața mai ușoară. Iată câteva dintre ele.

Folosește-te de spațiu de pe pereți

Unii oameni au tendința de a se raporta unii la alții ca fiind mai avantajați sau nu. Adevărul este că majoritatea celor care se simt dezavantajați din vreun motiv sau altul, nu au nevoie decât de un impuls pentru a realiza că succesul stă doar în mâinile lor. Dacă până acum aveai o problemă cu spațiul și pur și simplu nu știai cum să faci mai mult loc, află că tot spațiul de deasupra capului tău și până la tavan, este de cele mai multe ori, nefolosit. Mai mult spațiu se află chiar și pe pereții unde nu au reușit să depozitezi sau să expui nimic.

Primul lucru pe care îl poți face pentru a te ajuta de pereți și puterea de susținere a acestora este să montezi rapid câteva rafturi pentru a putea depozita obiecte care ocupă spațiu. Dar poate că cel mai practic lucru pe care îl poți face pentru a câștiga și spațiu, pentru a provoca extrem de puține daune pereților și pentru a oferi și un design special apartamentului tău, este să agăți bicicleta de perete.

Tehnologizează-ți apartamentul

Iar primul lucru la care ne-am putut gândi când vine vorba despre o investiție destul de modestă, dar cu impact major asupra stilului de viață este evident un termostat Salus iT500 care deblochează foarte multe funcții pentru sistemele de încălzire și participă activ la îmbunătățirea experienței pe care tu o ai atunci când încerci să creezi o temperatură confortabilă în apartamentul tău.

Un alt produs din aceeași gamă este un termostat Salus RT310i care nu este altceva decât o variantă ceva mai ieftină a termostatelor inteligente de la Salus. Fiecare dintre acestea pot fi controlate prin internet. Vei putea seta temperatura din locuință doar folosind câteva comenzi de pe telefonul mobil, fără să mai fii nevoit să administrezi sistemele direct din centrală. Costurile lunare vor fi și ele mai mici.

Fii creativ cu spațiul și mobilierul tău

Știi deja cum arată un pantofar eficient din lemn. Are câteva sertare care se deschid în formă de cupolă, iar utilizatorul apucă fiecare pereche de pantofi de deasupra. Un astfel de pantofar are utilitate foarte mare pentru o locuință de dimensiuni mici sau medii, dar poate fi folosit pentru mai multe categorii de obiecte ce necesită a fi stocate. De exemplu, pantofarul este perfect pentru prosoape, halate sau țesături care sunt necesare unui regim de igienă personală.

Decorează cu obiecte deja existente 

Ai nevoie să faci loc pentru obiecte noi? Chiar dacă este vorba de haine, accesorii pentru vinuri sau unele obiecte necesare unei pasiuni legate de fumat? Acestea sunt doar câteva exemple, dar dacă ai nevoie să depozitezi obiecte noi și nu îți dorești să le pierzi pe cele vechi, vei putea să le folosești în scopuri decorative. Lemnul poate fi lăcuit, iar obiectele vestimentare pot fi înrămate.

Concluzie

Apartamentele sunt mici sau înghesuite numai atunci când nu facem nimic în această privință. Este timpul să privești totul din alt punct de vedere și să treci la acțiune. Începe să schimbi lucruri din viața ta!

Similar Posts