fotograf de botez

O ocazie speciala de familie

1 minute, 55 seconds Read

Botezurile si botezurile sunt momente foarte importante intr-o viata de familie. Un botez este o ocazie rara de a va aduce familia si prietenii impreuna, indiferent daca alegeti o mica ceremonie intima sau un eveniment mai mare, inclusiv o petrecere de sarbatoare. Daca ai un fotograf in timpul botezului tau la Londra te va scuti de stresul de a face singur fotografii; in schimb, va va permite sa va bucurati de eveniment, sa va tineti copilul fara stres in timpul ceremoniei si sa petreceti timp cu oaspetii dvs. dupa botez.

Abordarea mea fotografica

Specialitatea mea ca fotograf de botez este fotografia de familie, ceea ce inseamna ca sunt obisnuit sa lucrez in jurul copiilor, bebelusilor si familiilor in general si imi voi folosi expertiza si abilitatile pentru a va asigura ca fotografiile dvs. reflecta cu adevarat botezul bebelusului. Stilul meu de fotografiere a evenimentelor este natural si relaxat si voi surprinde spiritul zilei intr-un mod discret.

Inteleg ca fiecare biserica are propriile sale traditii de botez, asa ca, indiferent daca bebelusul tau are un botez catolic, anglican sau ortodox grecesc, voi respecta obiceiurile ceremoniei.

Cum functioneaza?

Inainte de ziua botezului, vom purta o conversatie pentru a-mi face o idee despre ce inseamna botezul pentru tine, cine va participa, cand si unde. Vom vorbi despre care sunt cele mai importante fotografii pentru dvs., asa ca ma asigur ca le fotografiez in timpul evenimentului.

In ziua aceea, te pot intalni in casa ta in timp ce te pregatesti. Acesta ar trebui sa fie prilejul unor imagini minunate cu bebelusul (sau copilul mai mare) care se imbraca elegant. Aceasta poate fi oportunitatea pentru cateva fotografii formale ale familiei voastre apropiate. Daca sunt alti copii, acesta va fi un moment mai linistit pentru fotografii decat in timpul petrecerii de mai tarziu.
Ceremonia

La biserica, inainte de inceperea botezului, incerc mereu sa vorbesc cu preotul si sa verific cu el / ea programul, unde vor avea loc evenimentele, astfel incat sa fiu in cel mai bun loc in timpul ceremoniei, fara sa deranjez.

Voi concentra fotografiile pe copilul tau, pe tine si pe rudele tale apropiate.

La sfarsitul ceremoniei de botez, voi fotografia imbratisarile si zambetele care va vor face sa va amintiti aceasta zi cu caldura pentru totdeauna.

Articol optimizat in motorul Google de SEO Digital – Advertoriale SEO

Similar Posts