Cum recunoaştem şi cum ne ferim de vampirii energetici

Cum recunoaştem şi cum ne ferim de vampirii energetici

author
2 minutes, 24 seconds Read

Dr. Lawrence Wilson defineşte vampirii energetici ca fiind acele persoane care prin manipulare “fură ” energia persoanelor cu care vin în contact.

Viața și sănătatea noastră depinde de energia vitală, de forţa care curge prin tot corpul nostru și prin creier, această energie având multe nume precum forța vitală, forța de viață, chi, qi.

Fiecare persoană se naște cu o anumită cantitate a acestei forţe vitale.

Printre persoanele cu care venim în contact, prieteni, apropiaţi sau chiar necunoscuţi, pot să se afle persoane care ne fură chiar şi involuntar această energie.

Principala modalitate de a extrage energia de la o altă persoană este de a-i creea o stare de disconfort, de a-i strica echilibrul fie prin intimidare, amenințări sau violență, fie prin seducţie.

Aceste două moduri prin care vampirii energetici acționează sunt numite metoda Yang şi Yin, și în ambele cazuri victima îşi pierde echilibrul emoţional şi devine slabă.

Cele mai multe cazuri de vampiri energetici sunt femei. Femeile care nu sunt suficient de dezvoltate spiritual consumă energia celorlalţi pe care îi cunosc.
Cum recunoaştem şi cum ne ferim de vampirii energetici Aceasta deoarece aceste femei îşi au centrele de energie sau chakrele inversate astfel încât acestea tind să absoarbă energia în loc să o radieze având tendinţa de a o fura de la ceilalţi.


Cum poţi să îţi dai seama când cineva vrea să îţi fure energia?

Printre semnele cele mai simple sunt comportamentele ciudate, măgulitoare, seducătoare și uneori, dezagreabile sau excentrice care îţi creează o stare de disconfort psihic.

Un alt semn că cineva vrea să îţi fure energia apare când atunci când eşti în preajma unor persoane şi ai o senzaţie de oboseală, de energie care care se „scurge” din tine.

Uneori s-ar putea să vă simţiţi pur și simplu dezorientaţi, sau că starea pe care o aveţi se schimbă în funcţie de energia, starea pe are o are o anumită persoană. Aceste persoane au o energie negativă care va înconjura ca nişte tentacule “hrănindu-se” din energia dumneavoastră.

Cum scăpăm de hoţii de energie?
Putem să evităm acele persoane care ne consumă energia studiind acele persoane din anturajul nostru lângă care simţim că suntem lipsiţi de energie sau care ne crează o stare de disconfort.

Alegeţi întotdeauna numai persoane care au energie pozitivă şi alegeţi să vă petreceţi timpul cu oameni pozitivi şi optimişti.

Găsiţi-vă echilibrul emoţional. Un om echilibrat emoţional este greu de manipulat pentru că este sigur pe el şi va emana energie pozitivă.

Vampirismul energetic îşi manifestă prezenţa agresiv în toate societățile umane, de aceea este important să deveniţi conştienţi de aceşti oameni şi să îi evitaţi.

Similar Posts