Cum să câștigi 1,5 milioane de euro vânzând ciocolată de casă

Cum să câștigi 1,5 milioane de euro vânzând ciocolată de casă

author
1 minute, 57 seconds Read

O familie din Remetea, județul Harghita, a dezvoltat o afacere putem spune dulce atât la propriu cât și la figurat. În anul 2000 și-au deschis într-o secție lângă propria locuința o minifabrica de 128 de metri pătrați care produce ciocolată de casă, pe care au pus-o pe picioare cu doar 6 angajați.

7787030

În prezent fabrica se întinde pe o suprafață de 450 de metri pătrați, are 50 de angajați, ajungând la o cifră de afaceri de peste 1,5 milioane de euro.

Pe lângă ciocolată de casă, cei doi soți mai produc în făbricuță lor și turtă dulce, produsele lor fiind distribuite atât pe teritoriul României cât și în Ungaria.

”E uşor de ghicit faptul că numele mărcii produselor vine de la prenumele nostru End – Ibo (Endre şi Ibolya ). Am început fabricarea ciocolatei de casă în anul 2000 ducând astfel mai departe o tradiţie de familie, părinţii noştrii lucrând la renumita fabrică de lapte praf din Remetea unde se producea atât îngheţată cât şi ciocolată de casă, noi moştenind de la ei interesul faţă de industria alimentară”, își încep povestea soții Ibolya și Endre Laczko.

Având nevoie şi de produse cu termen de valabilitate mai mare, în iunie 2005 a început construcţia unei noi secţii de producţie pentru două produse noi şi anume: Turtă Dulce şi Sărut de Cosos. Secretele acestora le-am învățat de la un partener din Ungaria de la care am achiziţionat şi tehnologia necesară pentru fabricarea lor, având nevoie de produse cu termen de valabilitate mai mare.

Turta Dulce şi Sărutul de Cocos nu conţin conservanţi, iar ciocolata de casă conţine conservanţi numai în lunile de vară şi atunci într-o cantitate foarte mică.

Folosim ingredientele cele mai naturale şi cele mai bune pentru a oferi produse de calitate superioară clienţilor noştrii . Scopul nostru este de a păstra adevăratul gust al ciocolatei de casă , ciocolată care stârneşte zâmbete atât pe faţa copiilor cât şi a adulţilor, precum şi amintiri plăcute. Este de ajuns să guşti o singură dată din ciocolata de casă şi vei fi vrăjit pe viață de gustul ei.

Similar Posts