Ție ce-ți face inima să vibreze? Pentru ce bate inima ta?

Ție ce-ți face inima să vibreze? Pentru ce bate inima ta?

author
1 minute, 28 seconds Read

Filmulețul de mai jos a fost realizat de către Nathanael T. Presley, redactor la Darling Magazine, care a pus o întrebare celor care îl citesc și la care erau rugați să răspundă. Întrebarea despre care era vorba este una extrem de simplă: “Ție ce-ți face inima să vibreze?”

3616383

Răspunsurile venite de la cititori l-au ajutat în realizarea acestui scurt filmuleț, și în creionarea a 3 răspunsuri principale, dintre care favoritul meu este numărul 2.

1. Aleg natura pentru frumusețea sa, vara pentru cerul fantastic, senzația când vântul îmi bate printre plete, valurile puternice dar în același timp și liniștite, cum fiecare creatură are un scop, de la giganții oceanelor la minusculii gândaci

2. Aleg oamenii pentru modul în care ei iubesc, pentru modul în care ei învață și modul în care ei cresc, pentru momentele pe care le creează și pentru puterea pe care o pot arăta; pentru voința de a face bine, pentru voința de a crede, pentru abilitatea de a se schimba, de a plânge, de a-și asigura confortul, de a spune – Te Iubesc – atunci când sunt tineri, dar și atunci când sunt bătrâni.

3. Aleg ceva grandios, ceva pe care nu-l pot descrie, ceva care m-a descoperit pe mine în întuneric și m-a adus la lumină. Aleg ceva ce nu pot să dovedesc, dar ceva ce nu pot nega. O șoaptă, un mister, un ochi deschis. Ceva ce mă sparge în bucăți, dar în același timp mă face să fiu un întreg.

Inima mea este împărțită în mai multe bucățele, și totuși este într-un fel întreagă.

Tu ce iubești? Inima ta pentru ce bate?

Similar Posts