Cum sa alegi cea mai buna masina electrica pentru copii

Cum sa alegi cea mai buna masina electrica pentru copii

author
2 minutes, 23 seconds Read

Exista parinti care ar dori sa fie din nou copii doar pentru a putea conduce una dintre aceste masini fenomenale.

Cand vom trece prin fata vitrinelor jucariilor cu cei mici, dupa va urma „Vreau, vreau, vreau”, cu siguranta niste degete arata spre masina electrica sau baterii.

Potrivit specialistilor in jocuri, masinile de acest tip nu numai ca au un rol jucaus, ci imbunatatesc si relatia celor mici cu echilibrul, incurajeaza coordonarea deciziilor si miscarilor si ajuta la calcularea distantelor.

Daca ne intrebam daca toate masinile sustinute de baterii sunt la fel, raspunsul este nu.

Dezavantajul apare in fata numarului de modele si marci care sunt pe piata, deoarece devine complex sa alegi.

Pe care ar trebui sa o cumperi?

Pentru a putea cumpara o masinuta electrica pentru copii cu incredere si liniste absoluta, trebuie sa tinem cont de cativa parametri de baza… de exemplu:

  • Varsta copilului va permite sa selectezi puterea masinii.
  • Aprobarea jucariei potrivite pentru uzul copiilor.
  • Respectarea standardelor de siguranta auto.
  • Fabricarea materialelor.
  • Branduri de prestigiu, ne aduc certitudini mai apropiate.

Important este sa luam in considerare in avans, spatiul in care copiii nostri se vor juca cu aceste „nave”, deoarece sunt jucarii de deplasare si, in unele cazuri, de dimensiuni destul de mari.

Acestea sunt jucarii ideale pentru a fi plasate in gradini, terase mari, piete si parcuri, in aer liber etc.

Specialistii recomanda, de asemenea, ca motocicletele si masinile cu baterii sa fie utilizate de copii, dar intotdeauna in prezenta adultilor. Sunt in siguranta, dar e mai bine sa fii vigilent.

Doua date tehnice contextuale: de obicei nu sunt jucarii grele, desi pot fi incomode de transportat. Un alt lucru pentru linistea parintilor este ca aceste modele de obicei nu depasesc 2 kilometri pe ora.

Inainte de a cumpara

Exista modele, dimensiuni si puteri pentru toate varstele, dar se recomanda sa nu conduca sub 2 ani. Si cum stim deja, un adult sa fie prin preajma.

Ca in cazul oricarei masini, fie ea si de jucarie, siguranta este cel mai important lucru, deci este foarte important sa confirmi ca masina evaluata la baterie este aprobata corespunzator.

De la consum, sa revizuim durata de viata a bateriei suportul de reincarcare si timpul necesar pentru incarcarea completa.

Materialul de constructie al masinii sau al structurii bicicletei cu baterie este, de asemenea, important. In plus fata de aprobarea materialelor, trebuie sa luam in considerare rezistenta la socuri, garantiile din fabrica si, oricat de aratoase, care nu au detalii care sunt in pericol pentru baieti, de exemplu sa nu aiba margini sau sticla…

Ore intregi de joaca

Fie ca este singur sau are un fratior sau un prieten, copilul va avea parte de ore intregi de plimbari cu aceste masinute electrice, gata sa ii duca dintr-un cap in altul al curtii, intr-o clipita! Se vor bucura de primul lor autovehicul in conditii de siguranta, pentru ca parintii sa stea linistiti!

Similar Posts