Cum poți realiza o programare la tuns, cu Stailer, mult mai ușor

Cum poți realiza o programare la tuns, cu Stailer, mult mai ușor

author
2 minutes, 46 seconds Read

Nu este niciodată tardiv să ai grijă de tine. Ia-ți câteva momente în care să te bucuri de o tunsoare nouă sau de o coafură spectaculoasă. Mersul periodic la salonul de înfrumusețare îți va face ziua mai frumoasă.
Mersul la salon te va ajuta să ai mai multă grijă de aspectul tău fizic. Este o activitate relaxantă și distractivă, astfel încât să ai parte de mai multă încredere în tine și vei învăța să te apreciezi mai mult și să ai mai multă grijă de tine.

Faci programări la salon mai ușor cu Stailer

Poți obține mult mai ușor o programare la tuns cu Stailer. Această aplicație oferă tuturor utilizatorilor posibilitatea de a se programa la salon cu mai multă ușurință.
Aplicația îți pune la dispoziție o gamă complexă de servicii de înfrumusețare atât pentru femei, cât și pentru bărbați. La toate aceste saloane te vei bucura de tuns, vopsit, stilizare barbă, make-up, coafor, epilare, manichiură – pedichiură, dar și cosmetică facială.
Te vei putea programa din aplicație cu mai mare ușurință după care vei primi un mesaj de confirmare.

De ce să te programezi online la salon?

Aplicația Stailer este ușor de utilizat și se poate folosi de oriunde.  O poți folosi în două moduri, mai exact: poți afla mai multe saloane din zona ta și pentru a face programări la salon mult mai simplu.
·        Ai servicii de hair and beauty, variate, la un click distanță
Pe Stailer vei putea găsi unele dintre cele mai bune servicii. Poți să îți faci o programare din timp la serviciul de care ai nevoie. Poți chiar să îți faci o programare de pe o zi pe alta.
Poți intra în aplicație și îți poți seta ora și data dorite, după care îți poți face programarea de care ai nevoie.
·        Selectezi un reminder pentru programarea făcută
Dacă obișnuiai să îți faci programări după care uitai de ele, cu Stailer lucrurile nu mai stau chiar așa.  Programările la salon le poți realiza online și ai posibilitatea de a le anula. Nu te costă absolut nimic, tot ce ai de făcut este să intri în cont și să îți anulezi programarea. Poți anula programarea chiar dacă nu ai cont de client.
Alege chiar acum salonul de beauty potrivit pentru tine

Instaleaza aplicatia Stailer și vei avea parte de unele dintre cele mai bune servicii pentru tine.  Aplicația Stailer te va ghida în acest sens. Cu ajutorul acesteia vei putea face o alegere potrivită pentru tine.
Stailer este o aplicație pe care o poți utiliza cu încredere ori de câte ori este necesar. Poți descoperi oricând mai multe informații accesând pagina oficială stailer.ro. Vei putea obține în timp util informații utile, astfel încât să poți face o alegere potrivită.
Salonul de înfrumusețare este un loc în care te vei simți răsfățată și în care vei putea avea mai multă grijă de tine și de nevoile tale. Totul este mai frumos atunci când ai grijă de tine!

Date de contact: [email protected]

Similar Posts